Etusivu » rauta » Treenitavoitteita vuodelle 2020?

Treenitavoitteita vuodelle 2020?

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

M

illaisia tavoitteita sinulla on treenin suhteen lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä? Mulla on nyt kiikarissa helmikuun lopun SM-kisat (kahvakuulaurheilu siis lajina, kisat Äänekoskella) ja säännöllisen treeninvetämisen starttaaminen uudelleen sekä ehkä jonkun leirin vetäminen. Nämä siis tänä vuonna suunnilleen. Yksi konkreettinen idea/tavoite on järjestää minileiri kesällä meidän kulttuurikahvilan (@arkikulta) pihalla.

Pidemmällä tähtäimellä ei hirveän tarkkaa, lähinnä se että tulisi säännöllistä treeniä, ja mulla se tarkoittaa jotain kisojen tapaista selkeää välitavoitetta, en oikein osaa olla ilman.

Luulen myös että testailen jotain erilaisia haastetyyppisiä juttuja, joihin valmistaudutaan kuukauden tai parin ajan. Mulla ei kuitenkaan ole mitään sellaista tulostavoitetta pidemmälle. SM:ssä haluaisin olla siinä kunnossa että jaksan tehdä 70 toistoa 2x20kg long cyclessä (rinnalleveto+työntö). Mutta muuten ei vastaavia ole mielessä. Esim en tiedä vielä haluanko yrittää kisata myöhemmin vaikka 24kg:lla. Saa nähdä.

Oon oppinut itsestäni myös sen että mulle tekee hyvää tsekkailla omia tavoitteita tuorein silmin muutaman kuukauden välein, koska tilanteet muuttuu. 2030 kuitenkin nyt tavoitteena olla virkeä sekä henkisesti että fyysisesti 😀

Edit: toi painokäyrä liittyy siihen että viime kesänä tavoittelin alle 85 painoluokkaa ja onnistuin, mutta sitten paino teki comebackin 😀 SM:ssä pitäis taaa olla siellä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkistot

%d bloggaajaa tykkää tästä: