Etusivu » rauta » Kahvakuulan uusi uljas vuosikymmen

Kahvakuulan uusi uljas vuosikymmen

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Mietin että miten hauskaa on se, että kahvakuula on yhä hot ja muodikas ja toimiva, ihan samoin kuin 2010. Enkä tarkoita nyt liikuntabisneksen trendejä vaan välineen ja treenitavan toimivuutta.

Hämmennyin itsekin kun tajusin miten tehokkaita treenejä saan tehtyä parilla kuulaparilla ja kehonpainolla ihan kotioloissa, ei tarvitse mennä salille, vaan olen tunnissa valmis, lämmittelyineen kaikkineen. Saliselfienkin ehtii ottamaan.

Olen jopa sitä mieltä että kahvakuulassa on paljon hyödyntämätöntä potentiaalia nimenomaan ns. tavisliikkujien näkökulmasta, sellaisten, jotka tykkäävät treenissä omatoimisuudesta ja minimalismista.

Jos opettelee tekemään heilautuksen niin sillä pääse jo pitkälle. Hassua on myös se että alunperin innostuin kahvakuulasta kun luin Pavel Tsatsoulinen Russian Kettlebell Challenge -kirjaa, ja nyt kun olen löytänyt kahvakuulan tavallaan uudelleen, innostuin hänen jutuistaan taas kun kuuntelin häntä sekä Tim Ferrisin että Joe Roganin podcasteissa.

Pavel saarnaa yksinkertaisen voimaharjoittelun puolesta. Hänen mielestään terveyden kannalta kaikkien pitäisi nostaa joko raskaasti (levytanko) tai nopeasti (kahvakuula, varsinkin heilautus, tempaus, työntö) ja sen lisäksi harrastaa maltillisesti jotain suht rauhallista aerobista kuten kävelyä tai lenkkeilyä. Yksinkertaista ja toimivaa, ainakin mulle. Ajankäyttö, treenifiilis ja kehonkoostumus kiittävät! Mä ennustan kahvakuulalle hyvää vuosikymmentä 2020!

#kahvakuula #kahvakuulaurheilu


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkistot

%d bloggaajaa tykkää tästä: