Etusivu » girevoysport eli kahvakuulaurheilu » Kohti 2020 SM-kisoja

Kohti 2020 SM-kisoja

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

 

Moi! Reilu vuosi sitten tuli uhottua paluusta kisalavoille, ja nyt sitten 12.10.2019 se oikeasti tapahtuikin, Varkauden salikisoissa (2x16g LC). Seuraava tavoite onkin sitten loogisesti 2x20kg LC helmikuun 2020 lopulla Äänekoskella. Koska miksipä ei.

Toteutumisessa kesti koska tässä on ollut vähän kaikenlaista. Edellisen kesän innostus lopahti nopeasti kun arki alkoi ja huomasin että maratontreeni, siis kuulamaraton, ei ole mulle toimiva. Lähinnä varmaan henkisesti, tykkään lyhyemmästä. Tänä kesänä sain sitten kuitenkin kipinää muutenkin kuntoliikuntaan, ja kaikenlainen tekeminen on tuntunut yleensäkin mielekkäämmältä.

Mutta siis, nyt tosiaan LC-treeniä kohti helmikuuta. Tilasin 16kg parinkin tuohon mukaan, jotta voisin tehdä välillä kevyemmillä pidempää sarjaa. Hassua että mulla ei kaikkina näinä vuosina ole ollut 16kg paria, siis kisamallia.

Mun tavoite tässä kokonaisuudessa on tukea isoa tavoitetta eli Fit Over 50 Super Tactical Vegan Wellness -ohjelmaa, joka on siis tällainen itse keksimäni pitkän tähtäimen terveysjuttu. Pääasia on että pysyy mahdollisimman terveenä ja iloisena, ja kaikki tulokset ovat alisteisia sille. Tähän liittyy muu elämä, uni, liikunta, lukeminen jne. Eli vaikka kisoihin olen menossa niin en rupea sen kummemmin rääkkäämään itseäni. Itse asiassa peruskuntoni on jo nyt sen verran hyvä että voisin mennä kisaamaan vaikka samantien, eli ei ole tarvetta puristaa hirveästi.

Kisaaminen on ehkä muutenkin muuttunut tavoitteena. Ne ovat kivoja tapahtumia, joissa pääsee hieman haastamaan itseään ja näkemään porukkaa, mutta ei ole paineita voittaa. Varkaudessakin oli tosi rentoa vaan tehdä, yrittää mahdollisimman hyvää tekniikkaa ja rauhallista hengittelyä, tunnustella miltä se tekeminen tuntuu. Kokonaisvaltainen kokemus, jollaista ei kuitenkaan olohuoneessa saa aikaan.

Olen siis tehnyt päätöksen kisaamisesta, ja tässä kesän mittaan hieman lisävarustellut kotisalia. Löytyy taas pitkän ajan jälkeen leuanvetotanko, sekä sellaiset hienot pienet paraletit eli irtonojapuut, sekä nyrkkeilysäkki, joka pysyy itsekseen pystyssä. Ja ostin uudet lenkkaritkin keväällä. Ja sitten vielä tuo 16kg kuulapari. Kun se saapuu, löytyy pareja 12, 16, 20, 24, 28, 32 (kolmekakkoset ovat kahvanmuodoltaan huonot mutta en niillä muuta teekään kuin heilureita ehkäpä tai jotain vastaavaa).

Mun treeniohjelmaan kuuluu kuulan nostamista (kisaliikkeitä ja oheistreeniä), lenkkeilyä, kehonpainoharjoittelua ja judoa. Ajattelin tehdä jotain alle 10min testinostoja tässä lähiaikoina niin tiedän vähän mikä se fiilis on, siis 2×20-painoilla.

Jos kiinnostaa seurata tätä ”matkaa” niin päivitän varmaankin tiuhemmin tuonne Instagramin puolelle (LINKKI), ja käytän aina tuota #kahvakuulaurheilu -hashtagia siellä.

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkistot

%d bloggaajaa tykkää tästä: