Etusivu » girevoysport eli kahvakuulaurheilu » Takaisin juurille – kahvakuulakoulutuksia vuonna 2015 #kahvakuula

Takaisin juurille – kahvakuulakoulutuksia vuonna 2015 #kahvakuula

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Tämä vuosi on mennyt lajirintamalla aika tiukasti hyvin mielenkiintoisessa hommassa eli kahvakuulavaliokunnan puheenjohtajana. Olen oppinut paljon ja saanut jänniä kokemuksia sitä kautta mutta olen kuitenkin todennut myös sen että omalla kohdallani luontevin tapa viedä lajia eteenpäin on ruohonjuuritason työ, eli treenien vetäminen omassa seurassa ja erilaisten kurssien järkkääminen. Arvostan tosi paljon liittotason toimintaa mutta se ei ole ”mun juttu” noin niinkuin pitkällä tähtäimellä. Kirjoittelen noista valiokuntakokemuksista loppuvuonna lisää kahvakuulaurheilu.net:iin.

Lisäksi olen tosi innostunut yli kahden vuoden tauon jälkeen taas kisaamisesta ja kunnon treenistä. Lauantaina tein comebackin salikisoissa ja oman enkan, 209 tempausta 20kg kuulalla. Olen saanut parin kuukauden ajan erinomaista valmennusta Kallelta (iso kiitos!) ja kunto alkaa kohota pikku hiljaa.

Siispä, ensi vuonna alan vetämään taas kahvakuulakoulutuksia halukkaille missä tahansa Suomessa. Hyväksi todettu kokonaisuus on sellainen 3-4h sessio, jossa käydään läpi joko perusteita tai sitten jotain edistyneempää, porukasta ja tarpeista riippuen. Paras paikka on mikä tahansa liikuntapaikka, josta löytyy kuulia. Paras porukan määrä on 7-25, pienemmällä porukalla saa enemmän henkilökohtaista opastusta ja isommalla tietysti mennään yleisemmällä tasolla.

Laita viestiä jos salisi / joukkueesi on koulutusta vailla ja pyydä tarjousta. Teen hommat toiminimellä. Suosituksia voit kysellä ympäriinsä sillä olen vetänyt näitä menestyksekkäästi ties missä vuodesta 2007 lähtien. Kehtaan väittää olevani kouluttamisessa hyvä, ja lisämeriittinä mainittakoon että olen voittanut Steve Cotterin karhupukupainissa sekä juonut bisseä Catherine Imesin kanssa 🙂

pomppui

Kuva salikisojen lämmittelyistä, kuvaaja Toni Forssell

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: