Etusivu » girevoysport eli kahvakuulaurheilu » Kahvakuulavaliokunta -arjen avaamista #järjestöt

Kahvakuulavaliokunta -arjen avaamista #järjestöt

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Olen ollut tänä vuonna kahvakuulavaliokunnan puheenjohtajana ja yksi tavoite mulla oli vuoden alussa että jotenkin tätä toimintaa pitäisi tuoda läpinäkyvämmäksi siten että kaikki tietävät missä mennään. Tässä siis vähän arkea:

Meitä on 9 ihmistä, eri puolelta Suomea, pääosin eri seuroista. Idea valiokunnassa on miettiä kaikille seuroille yhteisiä asioita, kunten lajin tuleivaisuutta pidemmällä tähtäimellä, sääntöjä tai edustusjoukkueen leirejä yms. Ja sitä siis tehdään. Käytännössä me kokoonnumme yhteen kerran kuussa, videoneuvottelulla (Google+ tai Adobe Connect) ja käydään läpi yhteisiä asioita. Joskus esim. valitaan hakijoiden joukosta edustusjoukkueeseen menijöitä, tai SM-kisajärjestäjiä yms. Sitten kokouksen jälkeen päätökset julkaistaan.

Muutamia videoneuvottelun etuja:

  • ei matkakuluja tai matkustamiseen menevää aikaa, jokainen voi osallistua kotoaan
  • ääni ja videoyhteys reaaliaikaisesti, ei sähköpostikokousten pitkiä viiveitä
  • ilmainen, helppo ottaa käyttöön

Kokousten välillä pidämme yhteyttä suljetun FB -ryhmän kautta, jotta kaikki pysyisivät kärryillä mitä asioita on tapahtumassa juuri nyt. Välillä muodostuu myös tilanteita, joista pitää päättää kokousten välillä ja silloin hoidetaan joustavasti päätökset siten että kaikki pääsevät mukaan jollain keinolla. Kaikki tiedot ovat jaetuissa dokumenteissa, samasta syystä, eli jokaisella valiokuntalaisella on pääsy kaikkeen samaan tietoon koko ajan.

Oma roolini on sellainen fasilitoiva, eli hoidan kokouskutsuja ja koostan aiheita niihin ja huolehdin siitä että kukin tietää missä mennään. Meillä on itsenäisiä pienryhmiä, jotka hoitavat jotain osa-aluetta, kuten kv-asioita tai sääntöasioita kuten parhaaksi näkevät ja tarvittaessa ottavat tekemiseen mukaan tietysti porukkaa valiokunnan ulkopuolelta. En ole siis itse tekemässä kaikkea tai säätämässä joka asiassa vaan luotan että asiantuntijat hoitavat hommansa. Ja homma on toiminut.

Mun tavoite on myös kommunikoita tekemisestä julkisesti eri foorumeilla mutta siinä on paljon petrattavaa. Onneksi viestintäporukka tekee tätä myös. Enemmän pitäisi olla jotain joustavia palautemahdollisuuksia vielä, jota kautta ihmiset voivat olla yhteydessä ja kertoa ideoitaan. Meillä on FB -ryhmä kaikille harrastajille, on foorumi myös kaikille ja sitten on palauteboksi, jonne saa laittaa ei-julkisia palautteita: http://www.kahvakuulaurheilu.net/kahvakuulavaliokunta/

Lisäksi: Jos mikä tahansa aihe valiokunnan hommissa ihmetyttää, kiukuttaa tai tekee mieli jutella aiheesta niin: 050 344 1312 tai marko.suomi@iki.fi tai FB-yksityisviestillä saa olla yhteydessä milloin tahansa.

Tulevaisuudessa haluan että toiminta muuttuu entistä enemmän tulevaan katsovaksi ja vähemmän reagoivaksi, eli nyt tehdään palautteiden ja seminaarin ideoiden perusteella sellaista tiekarttaa, josta kaikki näkisivät mitä on tavoitteena tehdä muutaman vuoden tähtäimellä.

Jos joku asia toiminnassa mietityttää niin kysy rohkeasti!

http://www.kahvakuulaurheilu.net/kahvakuulavaliokunta/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: