Etusivu » girevoysport eli kahvakuulaurheilu » Onnistuuko vanhalta maltilla treenaaminen? #comeback #kahvakuula #tavoitteet #liikunta

Onnistuuko vanhalta maltilla treenaaminen? #comeback #kahvakuula #tavoitteet #liikunta

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Uusia tavoitteita: vuonna 2015 takaisin kisalavoille, vuonna 2016 hyvä kisakunto. 2016 tulee 10 vuotta oman kisauran aloittamisesta kahvakuulaurheilussa, ja samalla ikää tulee täyteen maaginen 40, josta on sitten hyvä rullailla sinne 75 -vuotiaden sarjoja kohti. Sitä tuli nosteltua aika paljon eri paikoissa aina vuoteen 2012 asti, jolloin tuli ikävä terveyteen liittyvä takapakki, joka söi motivaation pitkäksi aikaa vaikka muuten selvisinkin säikähdyksellä. Jännästi samalla 2012 oli myös toisaalta yksi parhaista treenivuosistani syyskuuhun asti, olin oppinut vihdoin jotenkin henkisesti löytämään kisoissa vieläkin kovemman ja varmemman vaihteen kuin aikaisemmin.

http://www.kahvakuulakisat.info/gireviks/view/marko-suomi

Heiaheian loki kertoo aika hyvin tuosta motivaation romahduksesta, vaikka ei tuo ihan paikkansa pidä, en vain juurikaan kirjannut sinne mitään 2012 syksyn ja viime kevään välillä. Aloitin jo joskus marraskuussa 2012 aika säännöllisen lihaskuntotreenin, siis tosi kevyen, ja olen tehnyt toki päivittäin koiralenkkejä yms.

Screen Shot 2014-09-08 at 20.14.24

Nyt sitten olisi aika lähteä uudestaan liikenteeseen urheilumielellä.  Tänä vuonna on muutenkin alkanut treeni maistua ja olen jopa miettynyt että kokeilisinko jotain uutta lajia. Mutta, aina ajaudun takaisin kahvakuulaurheilun pariin jollain tavalla. Ajattelin jos tällä kertaa onnistuisi sellainen aika maltillinen lähestyminen, eikä sitä perinteistä tyhjästä sata lasiin ja niin edelleen. Yksityiskohdista en tiedä vielä. Heti kun tulee sopiva tilaisuus niin salikisoihin hakemaan tuntumaa ja testiä joillain tosi kevyillä painoilla, muuten lenkkiä, lajitreeniä ja jotain kuntopiirejä arkeen sovitettuna. Isoin haaste on varmaankin se että ei vertailisi omaa edistystä vanhoihin ennätyksiin.

Äsken kävin juoksentelemassa 5km, ihan mukavasti rullasi vaikka jaloissa kyllä tuntuu että ei hetkeen ole tullut pidempään juostua.

Tämä laji on jännä, keksin paljon järkisyitä sen harrastamiseen ja jopa kilpailemiseenkin (kunto, tukilihakset, kestävyys, keskivartalo bla bla bla) mutta totuushan on se että yksinkertaisesti rakastan tätä lajia, sitä miltä se tuntuu kropassa ja mielessä kun nostaa ja kun kilpailee, ja miten hienoa on viettää aikaa laji-ihmisten parissa. Järkisyyt ovat vain tekosyitä!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: