Etusivu » girevoysport eli kahvakuulaurheilu » Back to the platform?

Back to the platform?

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

”Years come and go but 24kg is always 24kg. I have this ”great” idea that I will start competing again in kettlebell sport. I blame the Scandinavian Cup atmosphere for this. I have to start from almost zero conditioning but maybe it’s a good thing. But no more ”coaching myself” -style. Let’s see what happens, there’s no rush. See you on the platform in the future?”

Kilpaileminen kahvakuulaurheilussa kiinnostaa jälleen kovasti, parin vuoden tauon jälkeen. Tai no, viime vuonna kävin vähän tempomassa mutta tekee mieli lähteä rakentamaan kuntoa kunnolla.

http://www.kahvakuulakisat.info/gireviks/view/marko-suomi#competitionsTab

Olen ehkä sen verran tässä parin vuoden kisatauon tauon aikana ehtinyt kelailla omia vahvuuksia ja heikkouksia että tiedän ainakin että en pysty sellaiseen enää että keksin itse kaikki treenit ja yritän valmentaa itseäni. Yksittäisten treenien keksiminen sinänsä on maailman helpointa mutta sellainen pidemmän tähtäimen suunnittelu on vaikeaa ellei mahdotonta, siis omalla kohdallani. Tiedän kokemuksesta. Joten, täytyy koittaa saada joku valmentaja tai sparraaja tekemiseen, jotta siitä tulisi jotain muutakin kuin uhoamista.

Mietin että ykköstavoitteeni olisi palailla tekemiseen rauhallisesti 20kg LC:n kautta, sekä selkeän peruskunnon kohotuksen kautta. Pitäisi hankkia 2x18kg kuulat ja varmaankin jollain lailla alkaa treenaamaan systemaattisemmin. Tämä on tällaista hahmottelua vasta, kiire ei varsinaisesti ole mihinkään. Tiedän että hankalinta tulee olemaan se, ettei vertailisi tekemistä aikaisempiin tuloksiin vaan että pystyisi lähtemään siitä missä nyt on, eli egon kanssa kamppailua varmasti tiedossa 🙂

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: