Etusivu » rauta » Laihdutusteollisuuden alasajo? #älälaihduta #digitalisaatio #turhuus

Laihdutusteollisuuden alasajo? #älälaihduta #digitalisaatio #turhuus

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Mitä jos tässä digitalisaation ihanuuden aikana, kun monet teollisuuden alat natisevat liitoksistaan, ajettaisiin alas myös tässä ohessa laihdutusteollisuus? Mitäs jos kukaan ei enää koskaan laihduttaisi, vaan keskittyisi liikkumiseen vain voiman, kunnon tai ilon takia. Jos jätettäisiin kaikki soseet hyllyihin ja höpölehdet ostamatta, käytettäisiin rahat johonkin ihan muuhun, kuten vaikka yhteisiin elämyksiin tai hyvään kulttuuriin tai painonnostokenkiin?

Tänään on siis älä laihduta -päivä. Se ei minua keski-ikää lähestyvänä ja jäntevät geenit omaavana miehenä juurikaan henkilökohtaisesti kosketa mutta läheisiäni kyllä ja uskon että jatkossa vieläkin enemmän. Mietin sitä että kuinkakohan paljon turhaa aikaa, vaivaa, rahaa, stressiä ja tuskaa on yhteensä läntisessä maailmassa tuhlattu ulkonäköihanteiden perässä pyristelyyn, ja mitkä ovat konkreettiset saavutukset kaiken tämän jälkeen? Mitä jos vaikka edes osa siitä energiasta olisi käytetty liikkumisen ilon etsimiseen? Tai tempaustekniikan opetteluun?

Ja ei, tämä ei ole vain jokaisen yksilöllisen lumihiutaleen oma valinta, vaan kyse on kulttuurisista normeista, joiden muuttamiseen uskoakseni tarvitaan massaliikettä, jossa kaikki jättävät roskalehdet hyllyyn ja alkavat pitää laihdutushöpötystä epänormaalina. En tiedä onko se mahdollista mutta en itkisi hirvittävästi jos tämä teollisuus jäisi historiaan.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194899227655/artikkeli/tanaan+vietetaan+ala+laihduta+-paivaa+ei+ole+olemassa+oikeaa+kehonmuotoa+ylitse+muiden+.html

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: