Etusivu » girevoysport eli kahvakuulaurheilu » Kahvakuulavaliokunta, katsaus ensimmäiseen kvartaaliin 2014

Kahvakuulavaliokunta, katsaus ensimmäiseen kvartaaliin 2014

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Aloitin kahvakuulavaliokunnan puheenjohtajana vuoden alussa, ja tarkoitus olisi aina välillä kertoa tätä kautta omasta näkökulmasta missä mennään. Saa kommentoida.

Niille, jotka eivät tiedä, kahvakuulavaliokunta on eri seurojen edustajista koostettu porukka, jonka tehtävänä on kehittää lajia kansallisella tasolla yhdessä seurojen ja liiton kanssa.

Nyt on siis ensimmäinen vuosineljännes takana, ja heti alkuun täytyy sanoa että tietenkin pitkän linjan lajitoiminnassa kvartaaliajattelu on täysin absurdia. Tästä taululosta saa vähän perspektiiviä:

Screen Shot 2014-03-31 at 7.34.52

Tuosta näkee vähän että mitä erilaisia askelia lajissa on otettu vuosien varrella. Kehitystä tapahtuu koko ajan ja mielestäni on hyvä pyrkiäkin siihen että koko ajan mennään eteenpäin, iso tai pieni askel kerrallaan. Aina voi jotain kehittää mutta toisaalta pitää muistaa että hyvä perustekeminenkin on tärkeää.

Rutiineja alkaa olla jo jonkin verran, vaikka esim. kansainvälisten kisojen aikataulut ovat hieman muuttuneet vuosien varrella:

 

 

 

Tässä tätä yleistä asiaa. Omasta näkökulmasta nämä kolme kuukautta ovat menneet siinä että olen hahmottanut vähän mitä kaikkea edellisinä vuosina on tehty, mitä tavoitteita on ollut sekä tutustunut nykyiseen porukkaan. Olemme muodostaneet valiokunnan sisälle itsenäisiä pienryhmiä mm. viestinnän, sääntöjen ja kv -toiminnan ympärille.

Olen halunnut luoda muutamia selkeitä rutiineja toimintaan, jotta valiokunta ja myös kaikki muut tietävät odottaa julkaisuja tai tietoa jollain rytmillä. Käytännössä palaveeraamme (videoneuvottelun välityksellä) joka kuun ensimmäisellä viikolla, ja sen jälkeen julkaisemme käsiteltyjä asioita ja tehtyjä päätöksiä kahvakuulaurheilu.net:ssa. Palaverien välillä olemme yhteydessä sähköisten välineiden ja puhelimen välityksellä, joskus jopa kasvokkain. Oma haasteensa on se että näemme toisiamme harvoin mutta sellaista se on.

Alkuvuonna työn ja mietinnän alla on ollut mm. arvokisavalintojen selkiyttäminen, cup -kisasysteemin julkaisu, kotimaisten arvokisojen haun aikaistaminen, aloittelijan oppaan uudistaminen ja KKO1 -koulutusmateriaalin päivittäminen. Ja paljon muutakin, kuten nyt juuri menossa oleva maajoukkueen hakemusten läpikäynti. Lähitulevaisuudessa on tarkoitus koostaa hyväksi havaittuja käytäntöjä liittyen isojen kisojen järjestämiseen, niistäkin alkaa olla eri puolella Suomea mukavasti kokemusta.

Valiokuntatyö rullaa mukavasti, porukalla on tahtoa kehittää lajia ja tarmoa toteuttaa ideoita. Kiitos valiokuntaporukalle tähänastisesta!

Tässä vielä tällainen epävirallinen tervehdyskuva SM -kisoista, saimme melkein koko porukan kasaan yhtä aikaa, mikä on harvinaista herkkua:

Photo 29.3.2014 17.04.02

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: