Etusivu » rauta » Innostus ja sisu kiinnostaa kahvakuulaurheilussa

Innostus ja sisu kiinnostaa kahvakuulaurheilussa

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Sanotaan että ihminen kokee onnellisuutta silloin kun saa tehdä sitä mitä rakastaa. Mulla on ollut tällaisia kokemuksia tosi paljon kahvakuulaurheilun parissa, kisaajana, kouluttajana ja nyt eilen viimeksi juontajana. En osaa oikein kuvailla sanoin miltä tuntuu selittää mikkiin siinä samalla kun joku siinä edessä ylittää itseään ja saa olla mukana siinä isossa tunnelmassa. Esimerkkinä vaikka se kun Kirsi runnoi edellisen SE -tempaustuloksen lunastuskuntoon. Syke oli katossa.

Tänään jälkitunnelmissa mietin että mikä tässä lajissa oikein viehättää, ja kyllä se mun kohdalla on tiivistettävissä sinne pään sisäisiin juttuihin, sisuun ja innostumiseen. Numerot eivät sinänsä ole koskaan kiinnostaneet, vaikka toki juuri enkkojen rikkomiset ovat hienoja hetkiä. Enemmän kuitenkin kiinnostaa mikä saa ihmisen treenaamaan niin että pääsee pisteeseen, jossa on tilaisuus rikkoa se enkka kovan paineen alla. Ja mitä jos se onnistuu, tai jos ei onnistu. Miten päästä jaloilleen huonosti menneen kisan jälkeen, miten palata treeniin huippuonnistumiseb jälkeen. Kaikki tämä on mulle sitä lajin suolaa.

On todella jännä seurata eri ihmisten etenemistä lajissa varsinkin kun välillä pääsee näkemään livenä kisoissa. Joskus määrätietoisuus suorastaan huokuu tekemisestä ja joskus tulee täysiä yllätyksiä. Ja toisaalta ulkoisesta olemuksesta ei koskaan varmasti näe kenellä on sisua sinä päivänä ja kenellä ei, sen näkee vasta viimeisillä minuuteilla.

Kahvakuulaurheilu on tiivistettyä sisua, lavalta ei pääse pakoon 🙂

.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: