Etusivu » tavoitteet » ”Treenitapojen väliset kiistat kuolivat vuonna 2013” #itkujahammastenkiristys

”Treenitapojen väliset kiistat kuolivat vuonna 2013” #itkujahammastenkiristys

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Muistatteko kun joskus oli tapana treenata eri tavoitteisiin ja kunnioittaa muiden tapoja treenata omiin tavoitteisiinsa? En minäkään. Sen sijaan muista kuinka eri treenitapojen, -salien, -seurojen ja ties minkä rinkien välillä on ollut typerää nokittelua ja väheksyntää. Onko se jotain, mitä ”ihmiset vain tekevät” vai onko se jotain, josta voi päästä eroon?

Olen osallistunut näihin vääntöihin itsekin, eli en ole mitenkään viaton. Nyt kuitenkin kun ikää tulee ja testotasot ovat alkaneet madaltua, en innostu enää nokittelusta. Peräänkuulutankin nyt keskinäistä kunnioitusta kaikkia tavoitteellisesti treenaavia kohtaan. Eli, jos joku treenaa joku oma tavoite mielessä, oli se sitten hyvä fiilis, irtiotto arjen harmaudesta, teräksinen kunto, terveys, joku tietty ulkonäköihanne tai vaikka kuntoutus, olisiko syytä tukea tätä henkilöä eikä dissata, jos hän ei tee kuten joku tietty gurusetämies X sanoo?

Vai onko sittenkin parempi leikkiä että ollaan parempia kuin muut treenaajat?

Alla parempi kirjoitus aiheesta:

http://articles.elitefts.com/training-articles/just-sayin-can-we-all-just-get-along/

” I will say that if you work out with weights, are committed and goal driven, and work your ass off day-in and day-out, then I respect what you do. That means if you are a powerlifter who moves big weight, then I respect what you do. If you are a CrossFitter who breaks his ass CrossFitting, then I respect what you do. If you are a figure girl who is committed to your goals, then I respect what you do. What I don’t respect is when people run their mouths, spewing negativity about other people who work hard. Hard work and commitment should be respected, and everyone who works hard in the gym should consider themselves brothers and sisters and support each other. The rest of the world already resents us. The last thing we need is resentment amongst ourselves and dissension in our ranks.”

20131208-140018.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: