Etusivu » hyvinvointi » Olisiko liikuntajyrähtelyn aika jo ohi? #liikunta #terveys

Olisiko liikuntajyrähtelyn aika jo ohi? #liikunta #terveys

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Alla linkki artikkeliin, jossa asiantuntijan luennosta on koostettu tiukkaa faktaa sisältävä artikkeli nettilehteen. Lue juttu, ja mieti kuinka paljon se lisäsi omaa haluasi liikkua?

Itselleni tuon viesti on: peli on aika paljon menetetty jos ei ole ollut hyvät olosuhteet nuorena liikkumiseen. Nytkin voi toki käsiä heilutella mutta olisi kannattanut jo tehdä ne jutut nuorena.

Mieti vaikka jos / kun tulet meidän seuran ensi vuoden alussa järjestämälle kahvakuulaharjoittelun peruskurssille, ja minä tervehtisin tähän tyyliin.

”moi! kiva kun tulit! Harmi että olet jo mokannut mahdollisuutesi kehittyä liikkujana koska et junnuna jumppaillut monipuolisesti mutta heilutellaan tässä nyt kuitenkin jotain.”

Ei varsinaisesti sellainen viesti, joka jotenkin lisäisi intoa esim. lähteä lenkille, ihan vaan nauttiakseen siitä että syke nousee, ilma virtaa keuhkoissa ja lihakset tekevät töitä, edistäen samalla aivoverenkiertoa ja endorfiinien eritystä.

Mielestäni tuollaiset jutut, vaikka siis varmasti perustuvat vankkaan asiantuntemukseen, eivät edistä meidän liikuntaongelman (tai siis liikkumattomuusongelman) ratkaisua. Voi myös olla että lannistava tyyli motivoi joitakin, tai joku liikkuu pelon takia.  Mitä mieltä itse olet?

http://www.iisalmensanomat.fi/uutiset/urheilu/lapsuuden-teoilla-on-valtava-merkitys/800026?

20110121-171730.jpg

Mainokset

1 kommentti

  1. Suvi sanoo:

    Tylsä näkökulma artikkelissa, asiantuntijan puheenvuorostahan se ei välttämättä kerro koko totuutta. Onneksi on paljon myös ”ikinä ei ole liian myöhäistä” -tyyppistä viestiä liikenteessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: