Etusivu » girevoysport eli kahvakuulaurheilu » Kahvakuulaurheilu -treeniohjelma

Kahvakuulaurheilu -treeniohjelma

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Pääkkösen haastiksen ja Johanin kanssa jutustelun sekä Ryhdin pikkujoulujen jälkimainingeissa suunnittelin itselleni biathlon -treeniohjelman, jota ajattelin kokeilla pari kolme kuukautta. Idea on: maanantaina työntöä ja perjantaina tempausta. Siinä se. Lisäksi tulee Ryhdin treenejä aina kun niihin pääsee eli ke ja su, niissä monipuolisempaa tekemistä. Ajatus olisi että maanantaina tekisin työntöä sillä painolla ja sillä raakuudella kuin sinä päivänä kulkee, ja sitten seuraisin vähän tuleeko kehitystä pidemmällä juoksulla. Sama tempauksen kanssa.

Treenin rakenne: Lämmöt / mobbaukset, herkistelyt, työsarja tai useampi, pari pienempää ja ravistelut. Mahdollisesti Instagram -kuvia treenivälineistä.

Olen nyt tässä mennyt sellaisella ”aina kun huvittaa” -moodilla vuoden ja nyt alan kaivata rakenteita treeniin, ja toivottavasti kunnon ja nostamisen kehittymistä. Mutta, vanhasta oppineena en yritä edes keksiä mitään maagisia taulukoita tai lukemia, vaan pyrin tekemään laatua päivän kunnon mukaan. Katsotaan mihin se johtaa. Jos alkaa maistumaan niin keväällä olisi esim. SM -kisat…

Lisäys: tällä hetkellä minulla ei ole mitään selkeää tavoitetta, testaan jossain vaiheessa biathlon -kuntoa ja katson sitten miltä näyttää ja pystyykö laittamaan tarkempaa. Nyt oikeastaan tärkein tavoite tehdä säännöllisesti biathlon -treeniä.

Photo 17.11.2013 13.54.11

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: