Etusivu » girevoysport eli kahvakuulaurheilu » Comeback – totuus löytyy kahvakuulaurheilusta

Comeback – totuus löytyy kahvakuulaurheilusta

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Eilen isojen seuramme järkkäämien kahvakuulaurheilun SM -kisojen jälkeen pääsin juttelemaan monen lajin parissa eri puolilla puuhailevan kanssa pitkästä aikaa. Ne kaikki keskustelut, kisakokemus juontajana sekä viestijoukkueen jäsenenä että lajin tilanne noin yleensä sai lampun syttymään: keksin jotain tolkullista käyttöä tälle blogille ja päätin herättää sen takaisin henkiin. Kiitos eilisestä kaikille mukana olleille, järisyttävän hieno lajipäivä!

Päätin että kirjoittelen tänne jatkossa yksinkertaisesti kahvakuulaurheilusta, eri näkökulmista, ja jätän pois kaikki yleiset hyvinvointihöpinät. Mieleen tulee esimerkiksi juttuja kisajärjestelyistä, livelähetyksistä, lajin tilasta, koulutuksesta, hulluista visioista jne. Laji on mennyt hurjasti eteenpäin sitten vuoden 2006 ja minua kiinnostaa olla kehityksessä mukana jatkossakin, sillä vaikka paljon on tapahtunut niin kehitettävää ja kokeiltavaa riittää. Tässä meni ehkä n. vuosi vähän miettiessä että mikä se oma rooli voi lajissa olla, koska vuoden takainen sairaalakeikka muutti suhtautumista esim. kisaamiseen aika paljon. Kuitenkin, olen nyt pikku hiljaa tajunnut sellaisen itsestäänselvyyden että sitä lajia voi tukea ja kehittää monella muullakin tavalla kuin urheilemalla, sitäkään poissullkematta.

Haluan nähdä kahvakuulaurheilun niin vakiokamana suomalaisessa urheiluskenessä että sen näkeminen urheiluruudussa on yhtä tylsää kuin nykyään siellä jatkuvasti näkyvien peruslajien. Meillä on nyt jo useita tosi hyviä valmentajia ympäri Suomen ja uskon että seuraava kehittävä asia ovat erilaiset seurojen keskinäiset leirit yms. Enää ei tarvitse välttämättä raahata guruja ulkomailta vaan omillakin on todella paljon osaamista, jonka jakaminen hyödyttää uskoakseni koko lajia.

Eilisissä kisoissa Hyvinkäällä oli siis kaiken kaikkiaan yli 90 nostajaa, kun viestijoukkueet lasketaan mukaan. Tuomareita sekä vapaaehtoisia oli paljon ja näiden ihmisten armeija hoiti hommat erittäin jouhevasti. Yleisöäkin oli, sekä itse salissa että netin yli katsomassa, jopa niin paljon että paikka tuntui ahtaalta ja serveri ei meinannut pysyä pystyssä. Itse olin juontajana ja suunnittelemassa livelähetyksen pohjaa, jota sitten KT hoiti ansiokkaasti.

Aina on kehitettävää ja nyt on itsellä mielessä muutamia juttuja mitä haluaisin kokeilla noiden livelähetysten suhteen. Siitä enemmän myöhemmin.

Alla linkki sivulle, josta on katsottavissa koko kisat (ylempi videoruutu) sekä sarja lyhyitä haastatteluja (alempi videoruutu).

http://www.ryhtikahvakuula.net/ryhti-lc-2013-live/

Tässä vielä muutama hätäisesti napattu kuva. Viestistä ottettu kuva on Kimmo Tyyskän ottama ja Ryhdin joukkueen kuva on Teija Rantasen ottama, loput omia.

IMG_0183 IMG_0198 IMG_0203 IMG_0204 IMG_0206

ryhdin-joukkue-2013

ryhdin-viesti

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: