Etusivu » blogi » Haaste: tuota tai näytä aidosti hyödyllinen terveysmateriaali? #terveysmedia

Haaste: tuota tai näytä aidosti hyödyllinen terveysmateriaali? #terveysmedia

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Hei sinä liikunnasta, ravinnosta ja yleisestä hyvinvoinnista kiinnostunut tavis, bloggaaja, valmentaja, harrastaja, kisaaja, himokuntoilija, liikunnan vihaaja tai muu puuhastelija! Minulla on sinulle 2-osainen haaste:

1. Kerro minkälaista on mielestäsi aidosti hyödyllinen terveysmateriaali? Siis sellainen, josta joko sinä, asiakkaasi tai treenikaverisi on hyötynyt. Onko joku artikkeli tai video saanut sinut muuttamaan elintapojasi parempaan suuntaan jne.

2. Tuota tai jaa oma materiaali. Voit kirjoittaa, piirtää tai muuten tuottaa jonkun hyödyllisen materiaalin tähän blogiin vieraskirjoitukseksi. Voit myös tehdä sen omille sivuillesi, ja linkittää tänne. Se voi olla mitä tahansa yhdestä lauseesta pitkään juttuun. Materiaalin ei tarvitse olla uutta.

Miksi tällainen haaste?

Itse olen ainakin useasti osoittanut sormella jotain tiettyä artikkelia, usein ns. mainstream -julkaisussa, joka mielestäni antaa hyödyttömän kuvan vaikka nyt liikkumisesta. Joku sellainen hernepussitreeniohjelma, tai kaalikeittodieetti tai muu höpöhöpö. No, näistä voi aina valittaa mutta mielenkiintoisempaa on tuottaa itse jotain parempaa, tai näyttää mistä sitä parempaa löytyy.

Meidän ei ole pakko tyytyä terveysmedian materiaaliin, jos se ei tyydytä. Voimme tuottaa helposti omaakin. Julkaiseminen on helppoa.

Oletko mukana?

Ai niin, miksi sinun kannattaa lähteä tällaiseen? Saat mainetta ja kunniaa ja voit osoittaa että osaat tehdä muutakin kuin osoitella virheitä. Ehkä myös opit jotain.

Tässä vielä tällainen hieno kaavio, joka on yksi tapa luokitella materiaaleja. Matskusi voi osua tuonne kaavion mihin kohtaan tahansa, tai vaikka olla sen ulkopuolella.

20110121-171730.jpg

Omaa vanhaa materiaaliani: https://marksgs.wordpress.com/vinkit/

20130120-210445.jpg

 

Mainokset

11 kommenttia

  1. varpu sanoo:

    Niin ja se ykkösvaihe eli perustelu: hyvää terveysmateriaalia voi olla monenlaista. Itse jaan hyvän matskun karkeasti ottaen hetkellisesti innostaviin, motivationaalisiin pläjäyksiin ja sitten selkeisiin rautalankamalleihin, joista ihmisille on pitkäksi aikaa iloa. Esimerkiksi noi linkittämäni postaukset on luettu tuhansia ja taas tuhansia kertoja, joten ne ilemsiesti ovat tarpeellisia rautalankamalleja, Mutta niitä motivaatiojuttujakin tarvitaan. Niiden kirjoittamisessa hyvä on esimerkiksi Kukka Laakso.

  2. firemaria sanoo:

    Ei uutta eikä mullistavaa. Käyttökelpoista silti. Terveysmediasta omaan suuhun sopivaksi kiteytettynä ja nyt muille ilmaiseksi esitettynä: http://firemaria.wordpress.com/2013/06/28/fuel-that-keeps-you-going-ilmainen-opas/

  3. firemaria sanoo:

    Ja ennenkuin paleot, vegaanit, ”gluteeni-on-myrkkyä” ja muut aatteelliset syöjät heittävät minua kivillä täytyy puolustautua ja sanoa että maalaisjärki ja oman kehon kuuntelu kuuluu hiljaisena tietona tuohon peruskaavioon. Eli hyvinvointi fokukseen. Ehkä tuon kaavion siis voisi tiivistää vieläkin ytimekkäämmin: Elä syö sitä mistä tuut kippeeks! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: