Etusivu » blogi » Blogi kesäkuntoon, tehokkaasti – innovaatiota ja sosiaalisen median merkityksettömyyttä

Blogi kesäkuntoon, tehokkaasti – innovaatiota ja sosiaalisen median merkityksettömyyttä

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Pahoittelut, otsikko on silkkaa klikkihuorausta. Totuus löytyy raudasta -blogi edustaa kesäkunnolle päinvastaista filosofiaa, eli kunto ei ole mikään kausiprojekti tai asia mikä ”hankitaan”, vaan että fyysisyys on osa elämää. Tämä on ihan perinteinen linkkilistauspostaus.

Joka tapauksessa, nyt on vähän helteen ansiosta ilmeisesti kirjoittamishalut aika vähissä vaikka periaatteessa ideoita olisi pirusti. (ja vieläkin on suorittamatta lukijapalautearvonta, pahoittelut, se on tulossa kyllä) Olen ollut mukana mielenkiintoisissa tapahtumissa työn ja siviilin puolesta ja tavannut jännää porukkaa, ja sama meno jatkuu vielä ainakin ensi viikolla. Paljon ajatuksia, joista en vielä tiedä miten ne liittyvät toisiinsa. Mutta, sillä ei väliä sillä ”innovaatiot syntyvät kun erilaiset asiat törmäävät toisiinsa sattumanvaraisesti”. Tuo voisi olla vaikka jossa powerpoint -kalvossa, jollain hienolla taustakuvalla varustettuna.

Älä lue pelkkää iltistä, lue välillä vaikka jotain ihan muuta

Eka linkki, juuri näistä innovaatioista. Tuossa kerrotaan miksi kannattaa altistaa itsensä muillekin kuin aina niille tutuille jutuille, tyypeille tai tapahtumille. Se on ulkomaan kielellä, eli vältä jos ulkomaan kieli ahdistaa.

http://www.innovationexcellence.com/blog/2013/06/02/innovation-and-serendipity-2/

Some on kuollut, eläköön yhteisöllinen työ

Sitten tässä seuraavassa Heidi Lemmetyinen kertoo some (sosiaalinen media) -termin turhuudesta ja miten se tulee sulautumaan osaksi muuta viestintää eikä sitä pidetä enää kohta minään ihmeellisenä juttuja. Olen samaa mieltä viestinnän suhteen, sen pitäisi olla jo nyt ihan perusjuttua. Mutta yhteisöllisen työskentelyn ja ongelmanratkaisun suhteen tuota pitää vielä mielestäni rummuttaa. Ok, termi some on maaiman tyhmin termi mutta en keksi parempaakaan. Joku viisaampi kyllä keksii?

http://heidilemmetyinen.wordpress.com/2013/06/02/tulevaisuuden-viestinta-ei-ole-somea/

Käytännössä siis esim. se, että pienen lajin kuten kahvakuulaurheilun kannattaa panostaa avoimiin, yhteisiin alustoihin, joissa hommat hoidetaan. Pois yksittäisten ihmisten sähköpostilaatikoista, jotta päästään eroon pullonkauloista, joiksi liikatyöllistetyt seura-aktiivit väistämättä ajautuvat muuten. Esim. kisoissa on ollut jo pitkään online -ilmottautumislomakkeet, ja siinä vieressä heti real-time -listat ilmottautuneista. Näin kenenkään ei tarvitse erikseen päivttää jotain exceleitä jossain luolassa ja toisen sitten ottaa vastaan yksittäisiä ilmottautumisia.

Toinen hyvä esimerkki on jo ikivanha tapa laittaa omat tekniikkavideot youtubeen, ja linkittää ne sitten tekniikka-arvio -osioon satojen kahvakuulaurheiluharrastajien yhteiselle foorumille. Näin yksittäinen kellarissa treenaaja voi saada yhteisöltä arvokasta palautetta tekniikastaan ympäri Suomea.

Näiden tällaisten simppeleiden ja yhteisöllisten (yhteisöllinen tarkoittaa tässä sitä että yhteisö pääsee materiaaliin käsiksi helposti, ei sitä että lauletaan kitarasäestyksellä nuotion äärellä ja kaikilla on superkivaa vaikka ei siinäkään sinänsä vikaa ole) toimintapojen harjoittaminen pitäisi olla todellakin ihan arkipäivää kaikille töissä sekä vapaa-ajalla. Onko se sitä? Ja jos ei niin miksi ihmeessä ei?

Kahvakuula – SPNL:n ohjaajakoulutus

Kolmantena tärkeä uutinen kahvakuulakoulutusrintamalta. Painonnostoliitto tarjoaa kahvakuulan nostamisen ohjaajakoulutusta:

http://www.kahvakuulaurheilu.net/kahvakuulaohjaaja-1-koulutus/

Mukavaa kesää kaikille! Pitäkää rauta kuumana!

Photo 2.6.2013 21.55.22

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: