Etusivu » rauta » SomeTime 2013 ja ”uusi työ”

SomeTime 2013 ja ”uusi työ”

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Olettehan huomanneet että tosi monet puhuvat uudestä työstä, siitä kuinka motivoituneet ihmiset tekevät yhteistyötä tehokkaasti yli erilaisten rajojen ja saavat asioita aikaan samalla kuin kokevat tekemisen mielekkääksi, hyödyntäen mitä tahansa moderneja tai ikivanhoja välineitä näihin tarkoituksiin päästäkseen. Tiedättehän, parvet, itseorganisoituvat ryhmät, tavoitteellinen tekeminen?

Oletteko nähnyt tällaista tekemistä työelämässä?

SomeTime on uusi työ

Välillä sitä näkee, kyllä. Mutta puhetta on enemmän kuin tekoja, siltä tuntuu. Sen sijaan viime lauantain SomeTime 2013, hajallaan olevien ihmisten yhdessä toteuttama sosiaalisen median kokoontuminen / seminaari (tai en tiedä miksi sitä kutsuisin), näytti miten tällainen aidosti toimii ja saa asioita aikaan fyysisessa maailmassa. Toivottavasti olitte paikalla näkemässä.

Olin itse mukana turistina ja en voinut kuin hämmästellä tekemisen meininkiä, joka vallitsi suunnittelusta itse tapahtumaan ja sen jälkipeleihin. Kaikki tämä oli lisäksi avointa ja mukaan olisi kuka tahansa voinut lähteä hyväksi katsomallaan panoksella ilman mitään byrokraattisia rasitteita. Ja kaikki tietty striimattiin livenä nettiin.

Sanoisin että tuosta kannattaisi organisaatioiden, niin firmojen kuin vaikka urheiluseurojenkin ottaa mallia. Tietenkään pelkkä malli, jos tuosta kaikesta sellaisen piirtäisi powerpointiin, ei riittäisi, vaan pitäisi pystyä luomaan into ja tahto tekemiseen yhdessä. Kaikkea sitä mistä työhyvinvointijutuissa puhutaan koko ajan. Joten ei kun tekemään, eikö?!

Tämän kaiken lisäksi oli vieläkin hienompaa että pääsin moikkaamaan monia nettituttuja livenä, kiitos teille!

Tsekkailkaa vielä linkkejä. Niitä on enemmänkin, ja jossain vaiheessa varmaan tulee jotain koosteita. Seuratkaa vain #sometime2013 -hashtagia twitterissä jos aihe kiinnostaa.

http://sometime.fi/

http://storify.com/toninummela/sometime2013-tapahtui-etana-ja-paikalla

http://ampiiri.com/2013/05/20/sometime2013-tapahtuman-satoa/

20130428-211331.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: