Etusivu » rauta » Anna Eriksson ja suosion tasapäistävä lihamylly?

Anna Eriksson ja suosion tasapäistävä lihamylly?

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Onko missä tahansa asiassa niin, että jos haluaa olla massojen suosiossa, pitää ”se oma juttu” hioa niin tylsäksi, että siitä tulee yhtä mitäänsanomatonta kuin Maroon 5:stä? (ks. termi Bath rock)

Onko kaiken ns. luovan tekemisen (kirjoittaminen, musiikki, videointi, miksei bloggaaminenkin) ultimaattinen tavoite olla sitten supersuosittua? Vai onko kyse siitä että pitää löytää oma tyylinsä tehdä, ja tyytyä siihen että se ei voi olla välttämättä massateollisuutta?

Esim. pitäisikö kaikkien ”hyvinvointiblogien” ruveta vain tarjoamaan jotain parin viikon pikakuureja, unohtaen kaiken kritiikin tai ihmettelyn? Kuten suositut tuotteet kaupoissa ja telkkarissa? Kaikki tietävät että ne eivät toimi mutta ilmeisesti kuitenkin myyvät paljon. Ja seuraajiakin voisi ostaa.

Massasuosio vaatii sielutonta tusinatavaraa? Tätä mieltä tuntuu olevan Anna Eriksson, ja siltä se minustakin vaikuttaa:

Kävin heilumassa Pasilassa, ja sitten se oli menoa. Vuonna 1997 viisi minuuttia televisiossa oli iso juttu. Tämä päivänä viisi minuuttia televisiossa ei ole mitään. Se pyöritys, mihin noista kisoista nyt joutuu, on ihan toista. Miten suunniteltua se on! Levy-yhtiön aamukahvipalaverissa mietitään kaikkea sukkahousun väristä lähtien. Imagonluominen on ihan. . .”

”En jaksa sitä. Se on järkyttävää ihmisten aliarviointia. Amerikkalaisia halpoja formaatteja, jotka tehdään Suomessa vielä halvemmalla. Siellä tippuu pois persoonallisuus. Ne, jotka voittavat, laitetaan muottiin. Levy-yhtiöt lähtevät siihen, että tehdään tätä makkaraa, ja mitään muuta ei tehdä!

http://www.hs.fi/kuukausiliite/Anna+Eriksson+oli+iskelm%C3%A4taivaan+supert%C3%A4hti+mutta+k%C3%A4rsi+joka+hetkest%C3%A4/a1365071401817?jako=e481c0284660036c45a87eaf10dc9025&ref=fb-share

ironisnotdead

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkistot

%d bloggers like this: