Etusivu » rauta » Holistinen kahvakuulan nostaja

Holistinen kahvakuulan nostaja

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

20130325-204426.jpg

Totuus löytyy tietysti raudasta mutta raudan nostajaan vaikuttaa moni muukin asia kuin se itse metallimöhkäle. Tuossa kuvassa on muutama asia, saa täydentää kun huomaa mitä kaikkea siitä puuttuukaan. Mitä puutteita huomaat ja mitä ajatuksia kuva herättää? (siis leukoja loksauttavan ihailun lisäksi)

Kun nostetaan tavoitteellisesti, noita kaikkia muitakin osa-alueita kannattaa mielestäni huomioida jollain tasolla. (Tai no toki ilman tavoitettakin se voisi olla suositeltavaa.) Ihan turha etsiä syitä ongelmille vain excelistä, jossa on se treeniohjelma, jos vaikka samalla on isoja haasteita sosiaalisella puolella jne.

Erään kuuluisan konjugaatiomenetelmän (Pekka T osaa kertoa tarkemmin..) idea on käsittääkseni se, että tiedostetaan omat heikot lenkit ja sitten vahvistetaan niitä. Mielestäni holistinen lähestyminen ottaa huomioon heikot lenkit myös muualla kuin vain fysiikassa.

Pointti ei ole se että jotenkin maagisesti saataisiin kaikki jutut kuntoon ja täydellisiksi vaan se että tiedostamalla haitalliset kuviot voi niiden kanssa oppia elämään siten että niistä on vähemmän haittaa. Tai näin itse ainakin uskon.

Mainokset

2 kommenttia

  1. Pitäskö tossa olla vielä ”muu elämä”?

  2. Jarno Ponkala sanoo:

    Varmaan koko paketti. Gireviikista huokuu jotain alku kantaista, joka sit näkyy muillekkin kansalaisille heh tai sit on vaan muuten niin vaan pelottva ilmestys et ihmiset juoksevat karkuun kun koiran kans liikun heh no tää off topikkia 🙂
    Veikkaan et tällä rautapallolla saat tuloksia mitä saat tehdä punteilla useamman vuoden ja rautapallo on aina raskas vuosienkin jälkeen kun mahollisuuksia on niin paljon et monipuolisuus vois olla yks.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: