Etusivu » rauta » Ei uusi, vaan toimiva. Ei suosittu, vaan toimiva.

Ei uusi, vaan toimiva. Ei suosittu, vaan toimiva.

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Ross Enaimait on suuri idolini. Hänen tinkimätön tyylinsä kirjoittaa ja tuottaa omaa materiaaliaan teki vaikutuksen jo vuosia sitten. Tässä on mies joka ei yritä paketoida mitään nättiin muottiin, hän kertoo asiat suoraan.

http://rosstraining.com/blog/2013/03/20/shaolin-warrior-training/

Huomaan että monet arvostamani ns. gurut ovat tällaisia tolkun ihmisiä. Sellaisia, jotka ihan suoraan kertovat ja ymmärtävät seisovansa jättiläisten hartioilla, eivätkä yritä väittää keksineensä pyörää uudestaan. Silti, kyse ei ole mistään ylivaatimattomuudesta vaan siitä että yksinkertaisesti fyysisessä harjoittelussa ei ole mitään uutta, trendikästä tai muutakaan 2010 -luvun ihmettä, vaan kyse on yhtä vanhasta asiasta kuin ihminen itse. Joo, tiedän ”ettei se myy niin hyvin” mutta liikunta on paljon muutakin kuin liiketoimintaa.

Lukekaa nyt tämäkin pätkä alla. Eikö suorastaan tule tippa linssiin liikutuksesta, kun vertaa vaikka ”tule nyt uuteen sukelluskahvakuulaan, joka on 100 kertaa tehokkaampi kuin vanha hevospoolokahvakuula! Osta nyt ohjaajakoulutus! Level 5:ssä sukelletaan kolmen kahvakuulan kanssa!”

”Ironically, many of today’s modern trainers are quick to diss and dismiss the training strategies that were developed by ancient martial artists. Modern trainers constantly seek to reinvent a wheel that they could never roll in the first place. I couldn’t tell you how many newsletters my email address has been added to by trainers who promise each week to deliver the latest and greatest exercise secrets. Whatever they claim is best today will be outdone by what is promised tomorrow. It is a never ending cycle of untested garbage that pollutes email addresses around the world.

Meanwhile, those at the Shaolin Monastery thrive with techniques that were developed centuries ago. They don’t waste time arguing online about optimal training strategies. They already know what works. They don’t need to make up exercises week after week in an attempt to attract more believers. Instead, they can validate their methods at any time with nothing more than a brief display.”

Upeaa! Tällaisen hyvän perustiedon jakamisen puolesta kannattaa taistella. Ei bullshittiä vastaan, vaan hyvän matskun puolesta!

Until you find something to fight for, you settle for something to fight against.” – Chuck Palahniuk

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: