Etusivu » hyvinvointi » Tapaa gurusi 2013 -teemavuosi ™ (c)

Tapaa gurusi 2013 -teemavuosi ™ (c)

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Otin uuden tavoitteen tälle vuodelle. Yritän tavana fyysisesti niin monta arvostamaani gurua ja nettituttua (siis ihmisiä, joiden kanssa on jotain yhteistä mutta joita tulee tavattua harvoin tai en näe koskaan) kuin mahdollista. Vuosi on alkanut hyvin, olen jo tavannut 3 tällaista henkilöä, ainakin. Maanantaina tulee rutkasti lisää CMAD -tapahtumassa. Idea on siis, ei niinkään name droppailu tai minkään lukumäärän hakeminen, vaan seuraava:

Netti, sosiaaliset verkostot, kaikki tämä huipputeknologia, on erinomainen yhteen uuteen asiaan: on mahdollista löytää samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä ja hyvin nopeasti alustavasti tutustuakin sellaisiin, joihin ei omassa kahvipöydässä tai lähikaupassa törmäisi. Silti, parasta on jos jossain vaiheessa on myös mahdollista tavata ihan livenä. Jos on yhteinen intohimo tai suunta mielessä, on aika hienoa vaihtaa ajatuksia kasvotusten. Esim, sellaisia, jotka arvostavat Frank Forencich:n katsomusta fyysisyyden merkityksestä tuntuu olevan mikroskooppisen pieni määrä pinnallisempaan lähestymiseen verrattuna. On myös erityisen hienoa vaihtaa ajatuksia mm. kahvakuulan nostamisen tekniikasta, tai sosiaalisen median ihmeellisestä maailmasta 🙂

Tulin itse asiassa juuri moikkaamasta erästä arvostamaani henkilöä, ja jäi niin hyvät fiilikset että tämä menee nyt tällaiseksi hyvin positiiviseksi hehkuttamiseksi. Menköön. Viime sunnuntaina oli myös aika hieno päivä, sillä kävin Ryhdin sisätreeneissä, joissa Kalle P veti tempaustreenit ja kuntopiirin. Oli hyvät lämmöt, tekniikkasessio, työsarjat ja loppukuntopiirit ja vielä lopuksi perusteltiin miksi mitäkin tehtiin. Aikamoista luksusta että omassa kotikaupungissa voi saada tuollaista kahvakuulaurheilu -ohjausta! Nämä ovat tällaisia asioita, joiden arvoa ei aina tajua. Joskus 2007 tällainen oli vain kaukainen haave, ja tässä ollaan!

Tässä kuva eräästä viime vuoden tilanteesta, jossa pääsin moikkaamaan arvostamiani henkilöitä:

IMG_5616

Mainokset

1 kommentti

  1. varpu sanoo:

    Oli todella hienoa tavata ja jutella! Totta on, että livekontakti voittaa virtuaalimaailman mennen tullen 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: