Etusivu » terveys » Mike Boyle ja Suurin pudottaja?

Mike Boyle ja Suurin pudottaja?

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

 • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Mike Boyle ottaa kantaa Suurin pudottaja -ohjelmaan ja linkittää artikkeliin, josta alla oleva lainaus on. Olen samaa mieltä että ohjelman idea on karsea, ja että se pohjimmiltaan vaikeuttaa sellaisten työtä, jotka yrittävät viedä eteenpäin kestävällä pohjalla olevia elämäntapavalintoja.

Mitä mieltä te olette tuon kaltaisista ohjelmista? Voiko TV tai media yleensä koskaan tuoda jotenkin rakentavasti esille pitkän juoksun elämäntapavalintoja, vai onko kyse aina shokkiarvosta ja sirkustempuista? (tiedän että ovat ladattuja kysymyksiä)

http://strengthcoachblog.com/2013/01/15/the-biggest-loser-the-worst-thing-to-happen-to-fitness-this-decade/

”The fact that The Biggest Loser trainers have gone on record this year and formally reported that they won’t yell at the show’s children is a testament to the ugliness of the show as a whole. And regardless of how the children are treated, it doesn’t change what seems to be the show’s ultimate message: that happiness, self worth, success, and pride are wholly determined by the numbers on a scale and that people, now including children, who remain obese are lazy gluttons who just don’t want it badly enough. As horrifying as that message is, more horrifying that it’s being promoted under the AAP’s own banner as the show has recruited Dr. Joanna Dolgoff as their pediatrician and new on-screen character. Reading her biography on NBC’s The Biggest Loser page reveals just six words in that she’s also an, ”official spokesperson for the American Academy of Pediatrics.””

Kuva ei liity tapaukseen.

Mainokset

5 kommenttia

 1. Nyt ollaan aivan olennaisten kysymysten äärellä. Samaa pohdin, kun jätin mediatuottamisen opiskelut kesken ja vaihdoin sairaanhoitajalinjalle.

  Olisihan se nyt helvetin tylsää seurata, kun henkilö X tekee pieniä elämäntapamuutoksia ja pääsee 2 vuoden aikana eroon 15 liikakilostaan. Vai olisiko…? Hmm… Sisäinen mediatuottajani nostaa kulmiaan ja miettii, olisiko tässä vastaiskun ja dokumentin paikka.

  • Marko Suomi sanoo:

   Voit käyttää mediasupervoimiasi hyvien juttujen edistämiseen!

  • Anu Kosonen sanoo:

   Mun mielestä se ei ole ollenkaan tylsää. On upeaa nähdä miten kahdessa vuodessa ihmisistä kuoriutuu aivan uusia voittajia ei mitään biggest loosereita. Olen koko lyhyen urani ajan yrittänyt kannusta ihmisiä maltillisiin elämäntapamuutoksiin tavoitteena PYSYVÄ painonhallinta. Tää työ ei vaan ole kauhean mediaseksikästä ja on äärettömän hankalaa markkinoida ikuisuusprojekteja. Onneksi ihmiset alkavat jo vähän ymmärtämään, että pikadieeteistä ei aina löydy se vastaus.

   Lopulta yleensä huomaankin, että asiakkaani ovat niitä, jotka ovat jo kaikkea kokeilleet ja ovat valmiita sitoutumaan huomattavan pitkiinkin projekteihin, joissa edetään järkevästi ja koitetaan löytää lihomisen todelliset syyt. Itse en ole vielä koskaan tavannut laiskaa lihavaa ihmistä… ihan päinvastoin.

   Ihmisiin pitää uskoa ja do no harm unohdetaan usein pussikeittoja mainostaessa. Lähtisin ilomielin tekemään jotain dokumenttia tälläisestä ’ikuisuusprojektista’, jos omat resurssit riittäisivät. =)

 2. Outi sanoo:

  Supersize vs. superskinny on hieman erilainen herättelyohjelma elämäntapojen muutokseen. Siinäkin on tarkoitus shokeerata, mutta alun ravistelun jälkeen siinä haetan pidempiaikaista muutosta terveyteen perustuen. Siltä se ainakin vaikuttaa.

  • Marko Suomi sanoo:

   Ok, en ole nähnyt ohjelmaa. Näin jonkun jakson suurimmasta pudottajasta, jossa valmennus oli sellaista bootcamp -huutamista ja totesin että ei hyvä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: