Etusivu » terveys » ”Wellness” ja kuolevaisuus

”Wellness” ja kuolevaisuus

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Hyvää juttua Jugnerilta kuolevaisuudesta. Huomaan että itselläkin on lähtenyt iso pyörä pyörimään oman sairastumiskokemuksen jälkeen (vaikka se oli lievempi).

Mihin kannattaa panostaa, mikä on oikeasti tärkeää ja miten kaikkea puuhastelua priorisoi, kun tuntee nahoissaan – pelkän tietämisen lisäksi, kaikkihan sen tietävät – että päivät ovat rajatut ja kudos on heikkoa?

”Kuolemasta pitää puhua, mutta siitä huolimatta kuolema itsessään on aika tylsä ja mitätön sivujuonne elämässä. Se on vähän kuin valomerkki ravintolassa. Ei sinne ravintolaan sen valomerkin takia mennä. Se pihvi löytyy elämän ymmärtämisestä. Että elämä on se matka, jossa olisi ideana kasvaa – potentiaali, joka pitää täyttää.”

Nyt Jungner alkaa päästä vauhtiin. Hän puhuu nolostelematta niistä elämän perusasioista, joita me muut niin helposti väistelemme. Puhe on mutkatonta ja välillä mahtipontista.

”Jos kaipaa kuolemattomuutta tai jotain suurempaa, niin kyllähän kaikki ihmisen teot heijastuu maailmaan ja voi itse asiassa kaikua hemmetin pitkälle, jopa satojentuhansien vuosien päähän.”

Se, miten kohtelet työkavereita. Laulat ikivihreän. Keksit matemaattisen yhtälön. Jungner puhuu ”teoista, jotka voivat kaikua iäisyyteen”.

http://www.hs.fi/sunnuntai/Kuoleman+kanssa+kannattaa+tulla+sinuiksi/a1357969786129?jako=2ee32e8536c8c68b785f7a55ce991d0a&ref=tw-share

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkistot

%d bloggers like this: