Lajirakkaus

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Rakastan kahvakuulaurheilua. Se tarkoittaa mm. sitä että olen tehnyt paljon ulkopuolisen silmissä järjettömiä asioita sen eteen. Se tarkoittaa sitäkin että ei minua oikeastaan kiinnosta voisiko jollain Mr Fitness Ylipäällikön itse keksimällä metodilla treenata optimaalisemmin, siten että ylähauis kehittyisi paremmin. Rakkaus ei ole optimaalisuutta vaan intohimoa.

Rakastan lajia vaikka juuri nyt en treenaakaan täysillä. Pikässä suhteessa on kaikenlaisia kausia ja se on ok. Pidän siitä että voin tehdä silti sen eteen jotain, ja olen innoissani kun muut tekevät sen hyväksi asioita. Lajin hyväksi voi tehdä asioita niin monella eri tavalla, vetää kursseja, tuomaroida, nostaa, valmentaa, kannustaa, myydä kuulia, mankuttaa toisten kahvoja jne. (poistin tästä sen vihaamiskohdan koska se oli liian tulkinnanvarainen, joku voisi käsittää sen väärin 🙂 )

Tiedän että mihin tahansa lajiin voi rakastua, jopa golfiin, salibandyyn tai suojuoksuun. Muut lajit eivät sinänsä kiinnosta, tai oman lajin vertailu niihin. Voi ne laittaa taulukkoon ja vertailla numeroita mutta numerot ja rakkaus eivät oikein toimi yhdessä. Rakkaus johonkin lajiin voi silti yhdistää eri lajien harrastajia, heillä on samoja oireita.

Rakastatko sinä jotain lajia?

20130104-074342.jpg

Mainokset

2 kommenttia

  1. Outi sanoo:

    Monesti on tullut sanottua, että rakastan kuuliani. 🙂 Vaikka viime vuodessa oli pitkiä aikoja, etten voinut nostaa, niin rakkaus ei siitä himmentynyt – tuli vaan toinen rakas laji siihen rinnalle ja se on minigolf. Äärimmäisyydestä toiseen? Saa nähdä kuinka näin kaksijakoinen rakkaus voi toimia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: