Etusivu » tavoitteet » Tavoitteet 2013?

Tavoitteet 2013?

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Onko sinulla jotain tavoitteita vuodelle 2013? Ei siis uudenvuodenlupauksia vaan haaveita tai ihan konkreettisia tekemisiä.

Minulla on muutama:

Photo 3.1.2013 20.31.56 (1)

Haluan oppia viestimään monimutkaisia asioita selkeämmin kuvien avulla, ja treenaan sitä koko ajan. Sain innostuksen tähän oikeastaan ihan loppuvuodesta kun näin Linda Saukko-Raudan tekemän luentomuistiinpanon, jonka hän teki eräästä esityksestä olematta edes paikalla. Olen aina tykännyt piirtämisestä, vaikka en olekaan siinä hyvä, ja olen tehnytkin paljon tikku-ukko -havainnollistamisjuttuja kursseilla. Tajusin että voin käyttää samaa tekniikkaa esim. tämän blogin kuvituksessa ja luentojen sekä esitysten tukena. Koko idea siitä että myös visuaalisuuden avulla asiantuntija voi tehdä oman asiansa helpommin lähestyttäväksi kiehtoo kovasti, siksi laitoin sen asiantuntijahaasteenkin pystyyn.

Kevätkaudella tavoite on julkaista Kahvakuulaurheilun historia Suomessa -kirja, johon on kertynyt ihan mukavasti jo materiaalia. Haluan tehdä tämän siksi että saisin itselleni jonkun fyysisen muiston lajin alkutaipaleesta, ja se on myös oma tapani kiittää kaikkia mukana olleita ja yhä olevia hauskoista ajoista.

Ryhtipropaganda liittyy seuramme toiminnan näkyvyyden parantamiseen, jota olen jo hieman aloitellut. Olen nyt ollut usean kuukauden tauolla treeninvedoista ja tämä on mukava tapa osallistua toimintaan. Ajattelin palata treeninvetohommiin keväällä jossain vaiheessa.

Kotona teen pientä remppaa ja sen haluan saada päätökseen myös kevään aikana, aikataulut vähän venyivät kun olin sairaslomalla.

Liikunnan ilo onkin sitten sellainen mitä ei voi pakottaa mutta mitä haluaisin löytää. Treenaan nyt peruskuntoilua kuulalla ja mobbausta säännöllisesti jonkinlaisella rutiinilla mutta haluan kokeilla ”jotain ihan muuta” vuoden mittaan. Saikun jälkeen olen huomannut miten tärkeää on ollut vuosien varrella opetella esim. hyvää nostotekniikkaa (lihakset ja kunto katoavat nopeasti mutta tekniikka ja taito pysyy) tai erilaisia mobbausjuttuja ja kehonpainoharjoitteita. Minulla on ”takataskussa” liikepankki ja taitoja (ja kymmeniä kuulia kellarissa), joita voin hyödyntää kotireenissä ja saan perustreenit nopeasti pois alta.

 

Mainokset

1 kommentti

  1. […] Marko Suomi – Tavoitteet 2013 Otsikko kertoo kaiken. […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkistot

%d bloggers like this: