Etusivu » rauta » Blogit, joissa on ideaa – kiertopalkinto

Blogit, joissa on ideaa – kiertopalkinto

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Kiitos Varpulle ja Juhanille tästä hienosta tunnustuksesta. Sain molemmilta tällaisen ”blogit, joissa on ideaa” -tunnustuksen. Olen hyvin imarreltu! En ole tällaista koskaan saanut aikaisemmin mutta tämä on tällainen traditio blogimaailmassa. Jos saat tunnustuksen, se on kuin positiivinen kiertopalkinto, eli voit löpistä omiasi tunnustuksen sääntöjen puitteissa mutta mikä tärkeintä, linkittää muita hyvä blogeja.

Tämä on ajankohtainen myös siksi että blogit ovat pitäneet hyvin pintansa, vaikka Facebook on pitkään ollut ottamassa haltuun tällaista seuraamismuotoista toimintaa. Nyt kuitenkin monet saavat näpeilleen kun ovat laittaneet kaikki munansa yhteen koriin ja Facebook muuttaa sivujen näkyvyyssääntöjä. Johanna ei ole näin toiminut mutta analysoi tilannetta täällä: http://piilotettuaarre.blogspot.fi/2012/10/case-miten-facebook-hylkasi-mini.html

Anyway, tässä ovat tämän palkinnon säännöt:

1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

1. Kiitos!

2. Ok, tämä on haastava. Täytyy tsekata google reader. Mutta, aloitetaan selvillä tapauksilla. Linkkaan nyt vain suomenkielisiin, vaikka seuraan yli 200 blogia, ja niistä vain osa on suomenkielisiä. Huom! En todellakaan lue kaikkia tekstejä, silmäilen vain välillä google readerin kautta uusimpia otsikoita.

Aloitetaan. Tässä siis blogeja, joita suosittelen sinulle, rakas lukija, siksi että mielestäni näissä blogeissa on ideaa ja niitä kannattaa lukea.

Juhani / K3 Fitness – Juttua treenistä no bullshit -asenteella. No bullshit -asenne uppoaa meikäläiseen. Lisäksi Juhani linkittää hyvää musiikkia 🙂 En ole henkilöä vielä tavannut livenä mutta toivotaan että siihen tulee tilaisuus vielä.

Varpu Tavi – Tästä osoitteesta löytyy paljon tietoa, maltilla mutta määrätietoisella asenteella kerrottuna. Ei pelkkää tilastoa vaan myös elävää elämää. Olemme tainneet tavata kerran mutta virtuaalisesti ajatuksia on vaihdettu useasti.

Kukka Laakso – Kunnioitan Kukkaa koska hän pitää nostamisen lippua korkealla seikkaillessaan kaiken maailman pinkki-yksisarvinen-wellness -sekoilun keskellä. Olemme olleet usealla kisareissulla yhdessä ja pääseet näkemään kahvakuulaurheilun kehitystä Suomessa ihan niistä vauvanaskelista lähtien. Linnavuori Courage Corner!

Johanna Janhonen / Piilotettu aarre – Ammatilliselta puolelta sosiaalisen median asiantuntija ja yhteisömanagerien asiaa ajava Johanna. SoMe -vouhotuksen keskellä analyysia ja tietoa laajasti.

5 hours ago via mobile – en tiedä kuka tämä on tai kirjoittaako enää. Kuitenkin, hienosti kirjoitettua mielenkiintoista materiaalia.

Miksi liikun – monipuolista pohdintaa liikunnasta, sen enempää en tästä blogista tai kirjoittajasta tiedä. Mielestäni MIKSI on tärkeimpiä kysymyksiä, ja sitä pitää kysyä usein itseltään, valmentajaltaan ja treenattaviltaan.

Outi Lammi / Tiedon kuvia – asiaa tiedosta ja sen esittämisestä muille. Mitä hyötyä on kaikesta maailman tiedosta jos sitä ei osaa kommunikoida muille? Outilla on muillakin sivuillaan laatumateriaalia.

Tuija Aalto / Tuhat sanaa – Paljon kaikenlaista mielenkiintoista liittyen siihen miten digitaalisuus muokkaa arkea ja työelämää. Suosittelen myös Tuijan uutta kirjaa ”Kuinka olla avoin” kaikille sellaisille jotka tekevät töitä, tai ovat ihmisten kanssa muuten tekemisissä jotenkin.

Tuossa olikin jo kahdeksan mutta vastahan pääsin vauhtiin! Tsekkaa vielä ainakin nuo:

Ajattelun ammattilainen

Esko Kilpi

Raesmaa

3. Uskon että huomaavat itse ja reagoivat jos haluavat 🙂

4. 8 satunnaista asiaa minusta – hmmm…

– tykkään paljon raa’asta punk rock:sta, hardcoresta ja muusta aggressiivisesta paahdosta musiikissa mutta myös pehmeä-äänisistä naisartisteista, jotka veivaavat jotain todella tunnelmallista, hidasta ja kaunista kuten Cat Power esimerkiksi.

– uskon sellaiseen suhteellisen avoimeen verkostoitumiseen yli duuni-, harrastus-, seura- ja aaterajojen, joko niin että tavataan livenä ja laajennetaan verkossa tai sitten törmätään verkossa ja joskus nähdään livenä (jos nähdään). Tämänkin blogilistan moniin ihmisiin olen törmännyt sattumalta. Netti ja verkko on vain väline, ei itsetarkoitus, mutta se helpottaa samoista asioista kiinnostuneiden kohtaamista ja se on hieno asia.

– uskon että ihminen voi tehdä hirveästi oman hyvinvointinsa eteen mutta en usko yksilön kaikkivoipaisuuteen. Me kaikki tarvitsemme kannustajia, valmentajia, ystäviä, vanhempia, kanssakärsijöitä, eli siis muita ihmisiä, päästäksemme siihen suuntaan mihin meidän potentiaalimme voisi riittää.

– haluan panostaa ns. jatkuvaan oppimiseen koska minulla on taipumusta rutiineihin jämähtämiseen ja jumittamiseen, ja jos opettelen jotain uutta, joudun rikkomaan rutiineja eli pidän itseni virkeänä. Joskus jopa onnistun tässä.

– syön paljon suklaata, pääasiassa Fazerin sinistä, usein keltareunaa mutta ihan perus -sininenkin käy. Tiedän kyllä että tumma suklaa olisi terveellisempää mutta aivan se ja sama.

– olen nyt ensimmäistä kertaa 9 vuoteen siinä tilanteessa että en vedä joka viikko treenejä jossain lajissa jollekin porukalle. Vähän outoa mutta myös ihan kivaa vaihtelua.

– olen lukenut meditaatiosta ja kaiken maailman terveyttä edistävistä tietoisuustreeneistä jo kymmenen vuotta silloin tällöin, ja aina miettinyt että ”toi olisi varmaan hyvä, pitäisi varmaan kokeilla”. Nyt olen viimeiset 2 viikkoa ihan oikeasti tehnytkin tuota 10min päivässä, ja voin kertoa että todella kannattava juttu kenelle tahansa, mutta varsinkin jos on yhtään taipumusta siihen että ajatukset juoksevat vähän liian moneen suuntaan koko ajan. Saan tuosta lyhyestä istumisesta konkreettisesti rauhoittavan ja keskittymistä parantavan kokemuksen joka aamu. Aioin jatkaa.

– luen juuri nyt Venla Hiidensalon ajankohtaista kirjaa Mediahuora. Suosittelen!

Mainokset

2 kommenttia

  1. Kaunis kiitos maininnasta! Huomasin tämän viime viikolla, mutten ehtinyt heti kiittämään, enkä nytkään ehdi tämän kummemmin reagoimaan. Täytyy alkaa pohtia, miten itse palkintoa jatkaisin… 🙂

  2. Outi sanoo:

    Kiitos kaunis Marko, tämä oli mieltä lämmittävä yllätys. On kunnia olla tällä listalla. Pitääpä laatia oma panoksensa tähän mainioon kiertopalkintoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: