Etusivu » terveys » The Total Sex Action Combat -lenkkimetodi

The Total Sex Action Combat -lenkkimetodi

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Tässä supertoimiva ja tehokas vinkki tavallisen lenkkeilyn muuttamisesta suorastaan useita kärpäsiä kerrallaan tuhoavaksi massamurhaamiseksi, jos tällainen värikäs kielikuva sallitaan.

Tee lenkkisi, kuten aina. Jos sinulla on koira, olet onnekas, koska joka tapauksessa käyt pari kertaa päivässä ulkona. Suunnittele reittisi niin että menet monipuolisten treenipaikkojen eli koulujen pihojen tai lasten puistojen kautta. Mieti ajoitusta, eli esim. ennen koulun alkua on parempi kuin kesken välitunnin. Kesken leikkikenttäsesongin ei kannata mennä viemään tilaa lasten leikkimiseltä. Kyllä sinä tajuat.

Mene lenkin lomassa koulun yms paikan pihalle ja puuhaile telineissä jotain, kuten leuanvetoa, soutuja, maassa etunojapunnerruksia jne, jonkin aikaa. Sitten jatka lenkkiä tavallisesti. Voit jopa laittaa koiralle puuhailun ajaksi jotain omaa puuhaa kuten piilotella namuja tai vastaavaa, jolloin te molemmat saatte tekemistä.

Näin! Huomaatko mitä tapahtuu? Onnistut samalla ulkoiluttamaan itseäsi ja mahdollista luontokappaletta ja kietomaan siihen samaan operaatioon monipuolista liikuntaa! Eikä sinun tarvitse erikseen miettiä sitä, miten lähdet Liikuntapaikalle suorittamaan Liikuntatoimintaa, vaan olet lyönyt useita kärpäsiä yhdellä iskulla. Lisäksi pääset harjoittamaan varsinkin rutiinin alussa luovuuttasi ja suunnistustaitojasi, kun paikannat parhaat puuhailupaikat.

Ai niin, mutta entä ne kaikki ihmiset, joita tällainen toiminta ärsyttää, jotka voivat katsoa kieroon kun puuhailet telineissä? Heistä ei tarvise välitää. Haluatko miellyttää nillittäjiä vai tehdä jotain konkreettista ja positiivista oman terveytesi eteen?

”Some people are poison
Under my skin like opium
And I’ll stare in their eye to annoy them”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: