Etusivu » rauta » Blogit – maagista inhorealismia vai totaalifantasiaa?

Blogit – maagista inhorealismia vai totaalifantasiaa?

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Monkeyfood:n Facebook sivulla tuli eteen kysymys: onko blogin velvollisuus kertoa rehellisesti arjesta? (alunperin kysymys oli esitetty täällä) Mitä mieltä sinä, tämän lukija, olet?

Oma kantani on että kyllä ja ei ja riippuu kaikesta. Blogi on alusta, joka mahdollistaa vaikka mitä. Kirjoittaja voi valita, haluaako maalata fantasiaa, kertoa artirutiineistaan, käyttää blogia propagandan välineenä tai keskustelun herättäjänä. En tiedä onko velvollisuuksia ollenkaan?

Itselleni tämä on kirjoittamisen takia tehtävää kirjoittamista. Joskus kirjoituksissa on sellaista materiaalia, joka toivottavasti antaa lukijalle jotain, kuten vaikka treenivinkkejä. Joskus taas ei. Käytän tätä alustaa siihen että kirjoitan itselleni tärkeistä asioista siten kun katson parhaaksi, joskus teen kuvia, joskus videoita. Eli siis käytän tätä jonkinlaisena itseilmaisun välineenä.

Kerron itsestäni, välillä henkilökohtaisiakin asioita jollain tasolla mutta rajaan silti paljon ulkopuolelle tietoisesti. En ajattele että minulla olisi velvollisuus mitenkään erityisesti tarjota itsestäni realistista kuvaa, eikä toisaalta epärealististakaan. En oikeastaan tiedä minkälaisen kuvan minusta tätä kautta saa, enkä tiedä tarvitseeko minun sitä tietääkään?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: