Etusivu » girevoysport eli kahvakuulaurheilu » Kahvakuulaurheilu on joukkolaji – kiitos!

Kahvakuulaurheilu on joukkolaji – kiitos!

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Eilen oli Haapajärvellä LC SM -kisat (kahvakuulaurheilu.net:n juttu täällä). Tuli omat enkat 2x32kg sarjassa ja neljäs sija, ja sain todistettua itselleni että noilla isoillakin kuulilla voi kisata.

Isompi juttu oli se että Ryhdin joukkue kaappasi kotiin ison kasan mitaleja kovalla tsempillä! Tuossa kuva joukkueesja, josta tosin puuttuu Johanna ja Pekka.

20120916-183725.jpg

Todella iso juttu oli myös se että kisoihin osallistui lähes 70 nostajaa, ja järjestelyihin iso kasa aktiiveja. Kiitos näille aktiiveille loistavasti järjestetystä urheilutapahtumassa. Oli ilo olla mukana ihan vaan nostajana ja nähdä miten homma toimii hyvin ja tunnelma on korkealla. Olen ylpeä että saan olla mukana tässä isossa ja sekalaisessa suomalaisessa GS -yhteisössä!

Tuossa kisaajat ja tuomarit:

20120916-184108.jpg

Otsikon aihe liittyy siihen että vaikka tämä onkin yksilölaji, tämä vaatii toteutuakseen lukemattomia ihmisiä, itsensä likoon laittamista monilla tavoilla ja sellaista vanhanaikaista talkoohenkeä. Lajityö on moninaista ja vaikka näinä päivinä yksilökeskeisyys onkin voimissaan niin ei kisatoimintaa pyöritetä vain henkilöbrändejä rakentamalla. Lajitoiminta jos mikä vaatii sitä että pystyy tekemään asioita ilman että siitä saa itselleen välittömästi mitään selkeästi mitattavaa korvausta. Lajitoiminta on myös sitä että on olemassa yksittäistä ihmistä tai brändiä isompi asia, jolle on tarkoitus luoda jatkuvuutta, eli se laji. Vaikka naamat vaihtuvat, laji menee eteenpäin, jotta siitä pääsevät nauttimaan muutkin.

Tämän takia haluan jotenkin nostaa hattua niille, jotka tekevät ja laittavat asioita tapahtumaan kuliseissa järjestelyissä, kotona tukemassa, tuomaripöydän takana, kamoja kuskaamassa, toisten kuulia mankuttamassa, treenejä vetämässä. Laji kuin laji tarvitsee toki näkyviä hahmoja ja mediapersoonia ja äänitorvia mutta ilman tätä koko isoa eri rooleilla täytettyä sirkusta, homma ei toimisi. Ehkä se ainut yhteinen tekijä eri ihmisillä on se laji ja se riittää.

Kiitos teille kaikille laji-ihmisille!

Eilisten kisojen tulokset:

http://www.kahvakuulakisat.info/competitions/view/lc-sm-2012

Kuvia kisoista by Tero Kesti:

https://skydrive.live.com/?cid=c16408107289c070&id=C16408107289C070%21107

Aamupostin juttu Ryhdin näkökulmasta:

http://www.aamuposti.fi/kumppanit/hakalanmaen-ryhti/142760-ryhdille-seitseman-mitalia-sm-kisoista

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: