Etusivu » hyvinvointi » Sinä maksat

Sinä maksat

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Väinö kirjoittaa itsensä huolehtimisen hinnasta. Se on kova. Ja jollain tavalla jokainen sen maksaa, joko niin että satsaa siihen jollain tavalla aikaa, vaivaa ja rahaa tai niin että kärsii siitä ettei satsannut. Ei se silti tarkoita välttämättä että koskaan pitäisi mennä millekään salille tai nostaa yhtäkään painoa mutta jotain on joka tapauksessa tehtävä itse jos haluaa voida hyvin.

Siitä aiheesta olisi kiva kirjoittaa lisääkin, että miksi suomalaiselle miehelle hyvinvoinnista huolehtiminen ei tunnu olevan luontevaa, vaan enemmän ihannoidaan kärsimystä, huonoa oloa ja ”rankkuutta”. Ehkä myöhemmin.

”Istumatyön ja passiivisten elämäntapojen ollessa nykytilassa lähinnä sääntö, ovat seuraukset sen mukaiset: kaikki maksavat ennemmin tai myöhemmin hyvinvoinnistaan jossain muodossa. Oli kyse erilaisista fysioterapiamaksuista, poissaoloista työpaikalla, tehottomuutena arkielämässä fyysisten ongelmien vuoksi hukkaan heitetyinä tunteina tai epämiellyttävinä kroonisina kipuina.

Kyse ei ole siis siitä, kannattaako maksaa, koska enemmin tai myöhemmin joutuu nykyisten elintapojen vuoksi maksamaan joka tapauksessa. Maksamalla ennemmin voi tosin vaikuttaa myös tulevaan elämänlaatuun ja olosuhteisiin, mahdollisesti jopa elinvuosia lisäten.”

http://verhontakaa.wordpress.com/2012/02/22/ennemmin-tai-myohemmin-kaikki-maksavat/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: