Etusivu » rauta » Uusi fitnesstrendi – terve järki ja kohtuullisuus?

Uusi fitnesstrendi – terve järki ja kohtuullisuus?

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Jostain syystä heti maanantaiaamuna törmäsin kahteen hienoon tekstiin terveydestä, Varpu Tavin FB -sivun kautta. Lainaukset ja linkit alla, ei ole oikein lisättävää paitsi että tykkään aivan mahdottoman paljon tällaisesta maltillisesta ja viisaasta lähestymisestä aiheeseen ja inhoan opportunistisia käärmeöljykauppiaita. 🙂

Ensin Hanna Markuksela:

”Niken slogan “Just do it” tiivistää mielestäni kaiken olennaisen. Tekomme ratkaisevat terveytemme. Älä siis odota ja mieti, vaan anna palaa. Valitse asioita, joihin voit tarttua samantien – tiedät kyllä mitä tehdä. Lähde liikkumaan haluamallasi tavalla, syö kasviksesi, proteiinisi, rasvahapposi ja hiilihydraattisi hyvänmakuisessa muodossa, hyvällä omallatunnolla. Tee jotain hyödytöntä ja rentouttavaa. Mene ajoissa nukkumaan. Se on siinä. Kaikki muu on turhaa, jos nämä perusasiat eivät ole kunnossa.”

JUST DO IT! | Hanna Markuksela | Blogit | Iltalehti.fi.

Sitten K3 Fitness:

”Mel Siff neuvookin lukijaansa kysymään itseltään jokaisen aktiviteetin kohdalla parantaako se omaa elämänlaatua. Loppujen lopuksi liikunnan tehtävä olisi auttaa ”terve mieli terveessä ruumiissa” -sloganin toteutumista, ja pakkomielteinen hössötys ei siihen päämäärään sovi. Kun miljardibisnes nimeltä terveys iski Messukeskuksessa kehiin kaikkine venkoiluineen, tuli jälleen mieleen kysyä onko uusi uskontomme vienyt liikaa palstatilaa itse elämiseltä. Mielestäni viime vuosikymmenten ääripäiden eli terveyskikkailun ja überhedonismin sijaan uudella vuosikymmenellä voitaisiin ryhtyä etsimään optimaalista kultaista keskitietä kahden edellä mainitun välimaastosta. ”Man, know thyself”, sanoo sananlaskukin.”

http://k3fitness.fi/2011/10/aikavaras-nimelta-terveys/

 

Ai miten tuo kuva liittyy tähän? No ei mitenkään, varastin sen K3:n postauksesta 🙂

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: