Etusivu » kahvakuula » Tasa-arvo ja kahvakuula

Tasa-arvo ja kahvakuula

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Kahvakuula on simppelinä rautamöhkäleenä absoluuttisen tasa-arvoinen väline. Sitä ei ”kiinnosta” mikään muu kuin painovoima, ja sinun voimasi. Kun olet kuulan kanssa kahden, ja nostat, kuula ei välitä oletko viisas, tyhmä, kaunis, ruma, juntti, sivistynyt, lyhyt, pitkä, lihava, laiha, håttis, pissis, urpo, sika, lutka, rasistijuntti, ulkomaalainen, musta, valkoinen, keltainen, vammainen, hylkiö, menestyjä, supermalli, upseeri, nainen, mies, hetero, homo, homofoobikko, neurootikko, masentunut, ahdistunut, rikas, köyhä, saita, juoppo, narkkari, nörtti, hipsteri, wanna-be, luuseri, voittaja, luulosairas tai julkkis (tai vaikka näitä kaikkia).

Aivan se ja sama. Ainoa millä on väliä on se nostatko vai ei. Selittelyillä, titteleillä tai leimoilla ei ole merkitystä kuulalle tai elimistöllesi, vain tekemisellä on. Toki olemme kaikki yksilöitä ja ainutlaatuisia ihmeitä mutta me kaikki hikoilemme ja väsymme kun nostamme tarpeeksi.

Tätä tasa-arvoa on kiva seurata käytännössä varsinkin Ryhdin talvitreeneissä. Samassa iltahämärässä ähisevät kaikki, eikä aina erota edes naamoja kunnolla, vain puhina ja kolina kuuluu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: