Etusivu » rauta » Blogin uusi visuaalinen ilme

Blogin uusi visuaalinen ilme

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

 • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Tein tästä blogista hieman pelkistetymmän. Olen tässä kelaillut jo jonkin aikaa mitä tälle tekisin. Tekee mieli kirjoitella paljon muustakin kuin treeniaiheista tai kahvakuulista mutta en tiedä jaksanko ylläpitää useampaa blogia. Vai pitäisikö tehdä tästä sellainen yleisblogi, jossa olisi sekaisin nostamista, työtä ja kaikkea mahdollista? En tiedä mutta blogin pitämisen lopettaminen ei ole käynyt mielessä, tämä on hyvä tapa jäsentää ajatuksia.

Ja toisaalta pidän ajatuksesta että en aloita uutta vaan jatkan samassa paikassa, sillä pysyvyys ja pitkäjänteisyys on tärkeä asia niin urheilussa kuin muussakin elämässä. Toki välillä pitää uudistua ja katsoa asioita uudesta näkökulmasta, muuten on vaarana kyynistyminen tai sellainen ”ennen oli paremmin” -jankutus.

Blogin nimeäminen on sitten toinen juttu. Nyt heitin tuollaisen mutta en tiedä sitten pysyykö se. Nimen keksiminen ei ole helppoa.

Mikä on blogin tavoite? Hyvä kysymys. Tein tuossa joku aika sitten sellaisen suljetun ”lukijaäänestyksen” ja sain tosi mielenkiintoisia palautteita. Lupasin etten julkaise niitä enkä julkaisekaan 🙂 Joka tapauksessa eniten mieltä lämmittivät sellaiset, jotka olivat jo pidempään lueskelleet näitä juttuja. Siitä tulee mieleen että blogin pitäminen noin yleensä on aika erikoista touhua. En tiedä lukijoista mitään, tiedän että teitä on mutta siihen se jää. On todella hyödyllistä ja mielenkiintoista kertoa omista kiinnostuksen kohteistaan avoimesti, ja sitten saada välillä niihin hyviä kommentteja. Parhaimmillaan se rakentaa siltoja ihmisten välille jotka joskus johtavat ns. tosimaailman törmäyksiin. Tätä kautta esim. olen löytänyt paljon treeni- ja kisakavereita, joita en olisi koskaan tavannut ilman tällaista avointa foorumia.

Uskon myös että aika moni samankaltaisessa elämäntilanteessa oleva aktiiviliikkuja tai harrastelijakisaaja painiskelee samankaltaisten haasteiden kanssa kuin minä. On vammoja, aikapulaa, onnistumisen kokemuksia, vahvaa epäilystä, innostuneisuutta ja epäonnea. Oli mitä oli, niin ainakin itseäni kiinnostaa lueskella samankaltaisia tarinoita. Itse asiassa, jos jaksoit lukea tänne asti niin pyytäisin antamaan vinkkejä ja linkkejä mielenkiintoisiin blogeihin?

 

 

Mainokset

2 kommenttia

 1. Outi sanoo:

  Vähän tätä muutosta hätkähti, kun oletti tulevansa tuttuun paikkaan. 🙂 Mutta ei paha. Ja jokainen blogin pitäjä törmää jossain vaiheessa muutostarpeeseen. Joku jakaa blogit useampaan tai aloittaa alusta jne. Itse on tullut kokeiltua kai kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja.

  Muutos ei ole koskaan pahasta vaan sehän se on elämää.

  • Marko Suomi sanoo:

   Kyllä, välillä virkistää laittaa kaikki uusiksi. Tämä on ollut monen asian kokeilua koko bloggaus tietyllä tavalla, ja en tiedä mihin kaikkeen se loppujen lopuksi johtaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: