Etusivu » girevoysport eli kahvakuulaurheilu » Höpötyksestä käytäntöön ja mentorointi 2.0

Höpötyksestä käytäntöön ja mentorointi 2.0

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Tuli kirjoiteltua valmentamisesta ja mentoroinnista. Miten se sitten ihan oikeasti käytännössä toteutuu? No, me kokeilemme Ryhdin treeneissä tämän syksyn sellaista, että joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona otetaan aloittelijat erikseen ja opetetaan heille perusliikkeitä samalla kun konkarit vääntävät jotain simppeliä treeniä kuten vaikka WKC:n kuntotestiä. Sitä voisi itse asiassa kokeilla huomenna.

Sitten, joka keskiviikkotreenin jälkeen voi kysellä tekniikkaan liittyviä apuja, tai siihen mahtuu myös testinostojen tsekkaamista kisaryhmäläisille yms.

Lokakuun alusta alkaa 2.10 alkaen rullata taas kisaryhmän treenit sisätiloissa, jotka ovat avoimia kaikille Ryhdin jäsenille. Siellä treenataan GS-nostoja kisat ja parempi tekniikka tavoitteena.

Uutta teknologiaa GS-hyötykäyttöön

Lueskelin tänään junamatkalla mielenkiintoista kirjaa nimeltä Uusi kultakausi. Siinä puhuttiin mm. avoimesta datasta ja uuden teknologian hyödyntämisestä oppimisen edistämisessä jne. Ajattelin että mua kiinnostaisi teknologiamielessä testata miten Skypen tai Google+:n hangoutin kautta onnistuisi livekonsultointi nostamiseen liittyen. Se olisi kuten nostovideon lähettäminen, ja sitten myöhemmin palautteen saaminen – mutta reaaliajassa! Eli jos joku Ryhdin kisanostaja haluaa testata niin olkaa yhteydessä.

Mun Skype ID on marks3000 ja Google + tili löytyy täältä.

(Tämä avoin data-juttu on myös syy siihen että heittelen näitä juttuja näkyville blogiin enkä suoraan nostajien sähköposteihin. Uskon että treenimaailmassakin olisi aika jotenkin avata valmennukseen ja treenaamiseen liittyviä asioita koko kansalle eikä leikkiä superasiantuntijaa norsunluutorneissa.)

Huom! En usko että mikään virtuaalinen toiminta korvaa oikeaa facetoface tilannetta mutta se ei olekaan pointti vaan mielestäni kannattaa ottaa kaikki keinot käyttöön ja kokeilla mikä toimii ja mikä ei.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: