Etusivu » girevoysport eli kahvakuulaurheilu » Virallinen GS-Mentori -Verkosto

Virallinen GS-Mentori -Verkosto

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Eveliina heitti kahvakuulafoorumilla tärkeän asian ilmoille: että on käytettävissä jos joku haluaa kysyä jotain GS:ään eli kahvakuulaurheiluun liittyen. Hyvä juttu siksi että joskus, joku voi itsekseen miettiä jotain asiaa eikä kehtaa kysyä kokeneemmilta. Itse olen jostain syystä kysellyt aina aika suoraan lajin ”guruilta” ja usemmiten saanut todella hyödyllisiä ja avuliaita vastauksia. Ja jos guru ei alennu vastaamaan aloittelijalle niin ei se ole mikään oikea guru 🙂

Eli, ilmoitan nyt tässä virallisesti että minulta saa myös kysyä lajiin liittyen mitä tahansa, ja millä kontaktivälineellä tahansa (email, Skype, FB, puhelin). Jopa ihan kasvotusten vaikkapa Ryhdin treeneissä. 🙂 (huom: en todellakaan takaa että tiedän kaikkiin vastauksen)

Wikipedia muuten sanoo guruista seuraavaa, eli loppujen lopuksi kyseessä on juuri mentoritoiminta 🙂

”Sanan varsinainen merkitys tulee tavuista gu, joka tarkoittaa varjoa ja samalla henkistä sekä älyllistä tiedon puutetta (Avidya), sekä ru, joka tarkoittaa hälventämistä taikka hajottamista. Näin ollen guru ymmärretään hyvin usein väärin, koska sillä viitataan osaamiseen ja tietoon. Todellinen guru neuvoo ja opastaa heitä, jotka tietävät vähemmän.”

http://fi.wikipedia.org/wiki/Guru

Eräs kollegani on sanonut, että jos tietoa panttaa eikä sitä jaa muille, sillä tiedolla ei tee yhtään mitään. Olen aika pitkälle samaa mieltä, ainakin tällaisen asian kuten GS suhteen. Siksihän meillä on sosiaalisia teknologioita, että sitä tietoa saadaan jaettua mahdollisimman tehokkaasti.


1 kommentti

  1. […] kirjoiteltua valmentamisesta ja mentoroinnista. Miten se sitten ihan oikeasti käytännössä toteutuu? No, me kokeilemme Ryhdin treeneissä […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkistot

%d bloggaajaa tykkää tästä: