Etusivu » kahvakuula » Naisten painoharjoittelu, osa 8700 ja muuta herkistelyä

Naisten painoharjoittelu, osa 8700 ja muuta herkistelyä

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Ikuisuusaiheeseen liittyen, joku (en ole varma haluaako kommentin lausuja nimeään julkisuuteen) sanoi eilen kun katsoimme SM:ssä naisten kuntosarjaa, meni suunnilleen näin, lisätty hieman väritystä mun toimesta:

”Tämä pitäisi ottaa videolla ja pakottaa kaikki kuntokeskuksissa käyvät parin kilon painoilla jumppaavat naiset katsomaan. Oikeat ja kauniit naiset nostavat kunnon painoilla!”

Nimenomaan. Me emme nähneet lavalla jotain Arnoldin kaksoissiskoa muistuttuvia friikkejä (suositun mielikuvan mukaan nainen muuttuu Hulkin siskoksi samantien kun nostaa isomman kuin 2kg painon), vaan naisellisia naisia, joilla oli voimaa ja kuntoa. Pätee kaikkiin naisten sarjoihin, ei vain kuntosarjaan.

Miksi minua kiinnostaa naisten painoharjoittelu? No, yksi syy siihen on että minulla on tytär. En halua että hän kasvaa tyhmäksi, ja kuvittele että ainoa oikea naisen malli on heikko ja passiivinen.
Toinen juttu on se että pidän älykkäistä ja aktiivisista naisista. Kolmas on se että ihminen, mies tai nainen, on mun mielestä kauneimmillaan / komeimmillaan silloin kun hän tekee jotain sellaista keskittyneesti ja asenteella, josta pitää ja jossa haluaa olla hyvä. Sitä on hieno katsella. Pätee nostamiseen erittäin hyvin, 10 minuutin aika pääsee näyttämään ryhtiä ja tahtoa 🙂 Ok, aina ei mene putkeen mutta silti, hienoa se on!
Täten on siis aukottomasti todistettu että GS on naisellisten naisten ja miehekkäiden miesten laji. Sukupuolten touhuissa on eroa mutta lavalla kaikkia yhdistää asenne.


2 kommenttia

  1. […] LC SM-päivä kuvina. Ja Eveliinalta myös Liedon SM-kisarappari. Myös Marko bloggasi, otsikolla Naisten painoharjoittelu ja muuta herkistelyä. Markon kirjoitus oli kaunis ja viisas: “Miksi minua kiinnostaa naisten painoharjoittelu? […]

  2. […] Naisten painoharjoittelu, osa 8700 ja muuta herkistelyä […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkistot

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: