Etusivu » kahvakuula » Nykyaikuiset rappiolla sekä sähköpostiasiaa

Nykyaikuiset rappiolla sekä sähköpostiasiaa

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Työikäiset%20päästävät%20itsensä%20rapakuntoon/1135267134379

Jep. Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että se ikuinen itkeminen nykynuorten huonosta kunnosta on jotenkin väärin suunnattua. Nuoret ja lapset eivät kasva missään tyhjiössä, ja sitten yhtäkkiä päätä että rupeavatkin passiivisiksi tai aktiivisiksi. Heidän syyttämisensä on pakoa vastuusta, sillä lapset ja nuoret oppivat meidän mallistamme. Jos me olemme rapakunnossa, passiivisia ja laiskoja, mitä voi odottaa lapsilta?

Aina sanotaan ettei saa syyllistää vanhempia ettei heille tule paha mieli. Mutta, miksi ei saisi? Mallioppiminen on ihan todellinen asia eikä mikään mielikuvituksen tuote. Olen itsekin huono roolimalli lapsilleni, koska roikun liian paljon tietokoneella sen sijaan että olisin lasten kanssa leikkimässä. Kyseessä on siis jaettu syyllisyys 🙂 Mutta ehkä se auttaa miettimään että voisiko tehdä jotain toisin?

Sähköpostiasiaa

Toinen asia. Minulla on täälläkin sivustolla julkistettuna sähköpostiosoite (markosuomi@gmail.com), johon voi lähettää tiedusteluja jos haluaa kahvakuulaohjausta jne. Olen pahoillani etten ole vastaillut viime kuukausina, viestejä (muitakin kuin ohjaukseen liittyviä) tulee niin paljon että vastaamiset ovat venyneet kohtuuttoman pitkiksi.

Jos haluat pikavastauksen johonkin ohjausasiaan niin ole yhteydessä joko Google Talk:n, Gmailin chatin tai Facebookin chatin kautta, niillä saa nopeimmin kiinni.

Olen tehnyt aika vähän ohjauskeikkoja tänä keväänä, johtuen ajan puutteesta. Tällä hetkellä parhaiten onnistuu yksityisopetus Hyvinkäällä tai parin tunnin keikat jossain salilla, jossa on kuulat valmiina.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: