Etusivu » rauta » Muoti kuuluu kaikille, siis juokse tai kuole

Muoti kuuluu kaikille, siis juokse tai kuole

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Muoti on kaikkien ihmisten oikeus. Kuten myös laadukas treeni. Vaikka en oikeasti ymmärrä muodista mitään, epäilen että se on loppujen lopuksi sitä että kävelee Ryhdikkäästi(tm) läpi elämän hyväksyen itsensä sellaisena kuin on. Silloin mikä tahansa rytky päällä näyttää paremmalta, lymfanesteet kiertävät tehokkaammin ja treenikin kulkee. Ja sitäpaitsi istuminen tappaa, katsokaa vaikka tuolta:
http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Terveys/1194677858118/artikkeli/tama%20tappaa%20enemman%20kuin%20alkoholi%20ja%20huumeet.html

Vähän kuten tupakointi. Ennen oli pieniä varoitustekstejä, sitten suoraan ”tupakka tappaa”. Nyt liikunnasta ei auta enää puhua pehmeästi, että kun jos viitsisit vähän edes liikkua, vaikka tämän liikuntapiirakan verran. Kävele edes portaat. Pliis. Ei, nyt sanotaan: kuolet jos ei nosta perää penkistä! Die die my darling!

Ei tuohon ole varmaan mitään helppoa ratkaisua. Meillä on tietoa liikunnasta enemmän kuin koskaan, jokainen salilla kävijä tietää anatomiasta enemmän kuin ensimmäisen vuosikurssin lääketieteen opiskelija ja foorumit ovat täynnä liikuntaguruja. Meillä on harrastusmahdollisuuksia laidasta laitaan, zumbaa lisäpainoilla ja zumbaa ilman lisäpainoja, äijäzumbaa, vesizumbaa ja zumba-zumbaa. Enemmän lajitoimintaa, enemmän kaikkea. Enemmän tapoja nostaa rautaa samalla tavalla. Missä vika? Miksi pitää vielä kaiken tämän yltäkylläisyyden keskellä kertoa että jos et liiku niin kehosi vanhenee ennenaikaisesti ja kuolet pois liian nuorena?

Vaikeaa. En tiedä mitä tuolle pitäisi tehdä. Mun pienimuotoinen ratkaisu on se että treenaan itse ja vedän treenejä muille. Ok, viisastelen myös foorumilla ja blogissa mutta en usko että siitä on kauheasti apua.

Kevyempiin aiheisiin:

Tänään on helppo olla muotibloggaaja. Katsokaa vaikka tuota seuran ulkoilupuvun takkia:
Ryhti-Style!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: