Etusivu » kahvakuula » GS -koulutuksia

GS -koulutuksia

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Yhä useammat kyselevät perus kahvakuulaohjauksen sijaan GS -koulutusta. Eli miten kisoissa nostetaan, minkälaiset säännöt ovat, minkälaista tekniikkaa pitäisi tavoitella jne.

Olen menossa Lahteen kahdelle salille lähiaikoina vetämään tällaisia parin tunnin kokonaisuuksia. Mikä sen hienompaa kuin päästä jakamaan sitä mistä pitää kuin hullu puurosta.

Jos sinulla on tilat, kuulat ja GS:stä kiinnostunut pieni tai iso ryhmä ja haluat koulutusta, ole yhteydessä! En tule kuitenkaan ilmaiseksi sillä kantava SALAINEN bisnesideani omassa toiminnassani on omien kisareissujeni rahoittaminen.

Oppia saa myös ilmaiseksi tulemalla Ryhdin treeneihin, joissa keskiviikkoisin tehdään yleiskuntotreeniä ja sunnuntaisin pelkkää GS:ää 🙂

Mukava huomata että GS eli kahvakuulaurheilu leviää vauhdilla. Uusia naamoja tulee kisaamaan ja järjestämään kisoja, tietoisuus tekniikan merkityksestä kasvaa ja aloittajien taso on paljon parempi kuin mitä muutama vuosi sitten. Ihmiset ottavat laajalti vaikutteita ja esimerkkejä ja kehittyvät nopeasti. Suomesta tulee vielä kova GS -maa, lajin sitkeyttä vaativa henki sopii kansanluonteeseemme loistavasti 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: