Etusivu » girevoysport eli kahvakuulaurheilu » Inspiraatiota ja perspiraatiota

Inspiraatiota ja perspiraatiota

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Tänään pääsin tekemään yhtä hienointa hommaa mitä tiedän, kouluttamista. Pidin kahvakuulakurssin Hyvinkäällä, ja paikalla oli 13 eri kokemuksen omaavaa treenaajaa. Maksimimäärä oli 15 mutta pari peruutusta tuli sairastelujen johdosta. Maksimimäärä siksi että tuollaiselle ryhmälle saa vielä edes vähän ohjattua jokaista erikseen, kun isommassa ryhmässä homma on etäisempää. 4 tuntia harjoiteltiin tekniikkaa ja treenattiin. Mukavaa hommaa ehdottomasti, ja koulutus on ruvennut kiinnostamaan yhä enemmän sitä mukaa mitä sitä tekee, myös tuolla ns. siviiliduunin puolella vaikka siellä aihe onkin eri. Kun kouluttaa, oppii itsekin paljon. Hienoa on myös se että koska teen tätä sillä totaalisen radikaalilla bisnesidealla että rahoitan koulutuskeikoilla GS-kisamatkojani, se on totaalinen WIN-WIN 🙂

Olen muutenkin rauhoittunut tuossa kouluttamisessa siinä mielessä että en enää ajattele että mun pitäisi pystyä tarjoamaan kaikkea mahdollista kahvakuuliin ja fysiikkaan liittyen. Suoraan sanoen mua kiinnostaa GS lajina ja kulttuurina eniten, ja se on se mitä mä tarjoan muille. Joku muu saa tehdä ne takaperinvoltit tuulimyllyllä kääntäen 2 kuulan versiona, koska osaavat ne paremmin ja pitävät niistä enemmän 🙂 Ok, kun opetellaan perusteita niin eihän se ole GS:ää kisamielessä mutta mun ajatus on aina se että tekniikalla pitää pystyä kisaamaan (paljon toistoja, kohtuullisesti painoa) ja sitä ei tehdä huvikseen vaan jonkun takia. Eli, multa saa GS-koulutusta ja sillä hyvä.

Toinen hieno juttu oli että sain Santa Morozovan haastattelun julkaistua, ja tämä liittyy juuri tuohon rakastamaani GS -kulttuuriin:

http://kahvakuula.fi/artikkelit/interview-with-santa-morozova-per-aspera-ad-astra/

”To be beginner is the hardest. I advice- not to be afraid, go and try,always do your best, compete. Even if you lose, you are a winner for yourself, because you have done your best and now you have more experience, you know where are your weak sides and what you need to train more. Also I reccomend to be careful, do exercises correctly,think criticaly, health is the most
important. And I advice to establish goals- it will be good motivation.”

Hyvää asennetta, kokeilemaan vaan ja haastamaan itseä, sillä se lähtee! Unelmana on tämän jälkeen päästä haastattelemaan myös toista Hyvinkäällä käynyttä legendaa eli Super-Eetua. Super-Eetun asennetta kuvaa hänen kommenttinsa ennen Hyvinkään kisoja, kun K.P. kysyi että millä painolla hän haluaa nostaa: ”kaikki käy”. Juuri noin!

Videoalla  ei liity aiheeseen mitenkään, paitsi ehkä siten että kaverit ovat vuosikymmeniä pyörittäneet omaa levy-yhtiötään omilla ehdoillaan ja ovat vapaampia ja tienaavat enemmän kuin kollegansa isoilla levy-yhtiöillä. Ja liittyy tämä Hevisauruksen sisäisiin bisnesriitoihinkin, mikä on jotenkin surkeaa ja tympeää. Kannattaa ostaa mieluummin Heikki Salon luotsaaman Herra Heinämäen levyjä lapsille!

 

 

 

 

Mainokset

1 kommentti

  1. Outi sanoo:

    Kappas, lainasin haastattelusta juuri saman pätkän omaan blogiin näkyviin. Aivan mainiosti sanottu. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: