Etusivu » girevoysport eli kahvakuulaurheilu » Kohti Hyvinkään kisoja

Kohti Hyvinkään kisoja

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Tulee hienot kisat lauantaina 5.2. Tiedän sen jo etukäteen koska paikalle tulee reilu 30 nostajaa eri puolilta, paljon uusia ja myös jo ”kuluneita” naamoja 🙂 GS-porukkaa on hieno nähdä aina ja nuo tilaisuudet ovat sellaista GS-fanin herkkua että oksat pois. Tiukkakin kisa tulee olemaan, täytyy tahkoa kovalla tahdilla toistoja jos meinaa voittaa ja sehän on toki aina tavoite.

Nyt on tuttu fiilis, viimeinen treeni ennen kisoja tehty ja sellainen hermostunut ja yliviritynyt olo. Olen oikeastaan jo pari päivää ollut puoliksi jo kisaamassa ja käyn tapahtumia ja nostoja päässä läpi jatkuvasti. Nyt pitäisi vain malttaa levätä ja mobata mutta ei se helppoa ole. Kohta alkaa sekin pelko että mitä jos kuula putoaa tai kahva katkeaa tai  jotain muuta yhtä älytöntä. Kuuluu asiaan mutta yhä yllättää kuinka voimakas olo se pelko on. Toisaalta, ihmisille esiintyminen ja muiden edessä oleminen on Seth Godinin mukaan pahinta lajillemme, koska perinteisesti huomio ja näkyvyys on tarkoittanut syödyksi tulemisen vaaraa 🙂

Kaikille uusille siis tiedoksi että epärointi ja pelko on tässä vaiheessa ennen kisaa normaalia, siitä ei kannata välittää liikaa eikä huolestua!

Laskeskelin tuossa että tämä tulee olemaan mulle 24:s kisatapahtuma syyskuun 2006 jälkeen 🙂 Eli periaatteessa keskimäärin 6 kisan vuositahti ollut päällä. Ihan hyvä koska treenaajana mulla ei ole mitään ”itsekuria”, motivoidun kisoista älyttömästi mutta jos on pitkä väli ilman niin elän ihan pellossa.

Tässä kuva valmistautumistunnelmista ja alla linkki tapahtuman tietoihin.

http://www.aamuposti.fi/Tapahtumat/Tapahtumakalenteri/Kahvakuulakisat

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: