Etusivu » rauta » 2011 käyntiin

2011 käyntiin

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Hyvää alkanutta 2011:ta blogin lukija! Toivottavasti vuosi tuo sinulle paljon mielenkiintoisia tilanteita vastaan 🙂

Vuosi 2010, tikkua silmään sille joka menneitä muistelee?

Tämä blogi aloittaa nyt kuudennen vuotensa, ja on käsittääkseni Suomen pitkäikäisin kahvakuulateemainen blogi. Se ei tietty kerro vielä laadusta mitään …  No, wordpress.com on ollut hyvä alusta ja tätä kokeiluna alkanutta bloggausta on ollut mukava tehdä. Viime vuonna tuli kirjoitettua aika monta tekstinpätkää: ”In 2010, you wrote 179 new posts, growing the total archive of this blog to 1453 posts.” Ajattelin jatkaa yhä edelleen samalla teemalla, mitenkäs muutenkaan. Pysyvyys ja pitkäjänteisyys on mielestäni tärkeää, vaikka näennäisesti elämmekin salamasotamarkkinakulttuurissa, jossa uuttaa ja hienoa tulee ovista ja ikkunoista koko ajan. Rautaan ja painoon voi silti yhä luottaa 🙂

Kahvakuula on edelleen yhtä hyödyllinen treeniväline kuin sata vuotta sitten tai 6 vuotta sitten, ja tulee olemaan sitä yhä edelleen 10 vuoden päästä. Nyt Suomessa eletään varmaan kovinta buumia koskaan, ja yhä uudet ihmiset pääsevät mukaan kokeilemaan välinettä ja treeniä. Uusia aloittajia on ollut mukava nähdä Hyvinkäällä Ryhdin treeneissä, silloin muistaa paremmin minkälaista alkuun pääseminen on. Ilman sitä kokemusta olisi vieläkin vaikeampi asettua uuden harrastajan näkökulmaan, kun se nytkin on todella haastavaa. Pienin askelin pääsee treenissä parhaiten liikkeelle, kuten muussakin toiminnan aloittamisessa. Tuossa alla samaa henkeä ruovaliooon liittyen.

Monkeyfoodista parempaan olotilaan:

Tammikuu on perinteinen uuden elämän aloituskuukausi, joten tähän on hyvä linkittää Monkeyfood.net:sta hyviä vinkkejä: pienin askelin eteenpäin. En ole itse erityisen innostunut paleoruokavaliosta tai mistään muustakaan ruokavaliosta  mutta pidän yksinkertaisista ja toimivista asioista, ja uskon että tuon tyyppisellä etenemisellä pääsee parempaan olotilaan kuin sillä että yrittää muuttaa kaikkea kerralla. Tuo kohta 6 on itsellä iso kompastuskivi, liian usein tulee valvottua sähköisten näyttöjen läheisyydessä.

http://monkeyfood.net/2010/12/04/liuku-portaat-paleoon-ja-parempaan-oloon/

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: