Etusivu » rauta » Dan John, Captain Common Sense

Dan John, Captain Common Sense

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

En ole lukenut mutta Dan John:n uuden kirjan sanoma, kuten miehen aikaisempienkin tuotosten sanoma, on mielestäni tärkeä:

”Anything will work for three to six months. What then?”

”Dan believes in making things simple. Not easy, he says. But simple. I like that idea more and more as I get older. It makes more sense for anyone. Our lives are already far too confusing and full and rushed and out of control.”

Niin, miksi tehdä asioista monimutkaisia. Kun lähtee alkuun ”jumppamaailmassa”, mainoksia lukemalla saa sellaisen kuvan että itseltä puuttuu kaikkea mahdollista: välineitä, soseita, kuntosalijäsenyyksiä, botoxia, jne. Kaikki keskittyy siihen mitä vielä pitäisi hankkia että voisi jotenkin päästä siihen ihannemalliin. Kuitenkin, tekeminen ratkaisee aina. Jollakin vaan nopeasti alkuun ja nauttii sen ensimmäisen puoli vuotta siitä kuinka mikä tahansa ohjelma on ”tosi tehokas”? Sitten voi miettiä mihin suuntaan haluaa mennä seuraavaksi?

”Dan recons we should focus on our main goal and plan our activities, our workouts and exercises accordingly. If you want to lose weight, you must follow different activities than someone who wants to get power or strength or run a marathon, for example.”

Kirjasta lisää Amazon:ssa:

http://www.amazon.com/dp/1931046387/

Mainokset

2 kommenttia

  1. Susanna sanoo:

    Mulla alkoi treenaaminen (ja laihtuminen) sujumaan vasta sitten, kun oivalsin että meille opetetaan ihan typerä tapa harrastaa: pitäisi treenata vähintään x kertaa viikossa ja vähintään x minuuttia kerrallaan. En pysty käymään salilla kuin kerran viikossa, joten tuntui ihan turhalta mennä ollenkaan. Sitten hiffasin, että tärkeintä on se että liikkuu, ei se että liikkuu samalla tavalla monta kertaa viikossa. Aloin liikkumaan sillä periaatteella että joka päivä edes jotain, ja edes kerran viikossa tunnin lenkki. Lopputulos oli se, että oikein hain tilaisuuksia liikkua -kävelin pidemmälle pysäkille, jumppasin samalla kun katsoin telkkaria, kävin pari kertaa pitkällä lenkillä, muutaman kerran lyhyemmällä. Rentouduin, kun en enää ajatellut että pitää olla x määrä aikaa voidakseen liikkua. Kyllä vartinkin kävely on parempi kuin ei ollenkaan. Näin pääsee innostuksessa liikkeelle, ja hyvin pian aloin tehdä tarkempia ohjelmia ja suunnitelmia. Kahvakuula oli varsinainen pelastaja, helposti ja nopeasti kotona, ei vie tilaa, ei maksa paljon. 🙂

    • Marko Suomi sanoo:

      Olen ihan samoilla linjoilla, kun tuijotan liikaa numeroita, turhaudun kun en pääse samaan ideaaliviikkorytmiin tms. Kun taas teen tilaisuuden tullen, olo on parempi ja tulostakin tulee. Pienistä puroista tulee meri jne 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: