Etusivu » rauta » Kohti MM -kisoja, taas

Kohti MM -kisoja, taas

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Hetki sitten olin siinä uskossa että tänä vuonna ei olisi enää kisoja, paitsi ehkä joku Cup. Muttta, nyt sitten huhut ovat saaneet vahvistusta ja kahvakuulaurheilun MM -kisat ovat Tampereella ensi kuussa, 12. – 14.11.2010, järjestäjänä Martti Nappari Kahvakuulaharjoittelu ry:stä . Tuolla lisätietoja ja linkkejä tiedon lähteille:

http://www.kahvakuula.fi/forum/viewtopic.php?f=48&t=3317

No, koska IUKL:n dokkareiden mukaan siellä on tosiaan ensi kertaa miehille myös amatöörisarja (24kg), ajattelin mennä mukaan nostamaan biatlonia, koska siihen on mahdollisuus. Eli treenata pitäisi 🙂

Olemme juuri tällä hetkellä kasaamassa valiokunnan ja kahvakuulaseurojen kanssa joukkuetta SM -kisaajista, ja se putkahtaa ulos n. viikon päästä sekä nettiin että kisajärjestäjille. Suomesta tulee vahva joukkue, kuten aina 🙂

On hieno juttu että Suomeen tulee MM:t. Iso tapahtuma, ja uskoisin että monille katsojille voi olla silmiä avartava kokemus nähdä huippunostajia livenä, se on kuitenkin paljon kovempi juttu kuin mikään youtube -video. Tämä on myös ensimmäinen kerta kun IUKL:n MM:t ovat missään ”länsimaassa”, joten hyvää kehitystä kaikin puolin.

Toivottavasti tämä näkyy siinä että ensi vuonna tulee lisää kahvakuulaurheiluseuroja ja lisää kisaajia kotimaan kisoihin! Toivon että mahdollisimman monelle yleisön joukosta tulee fiilis: ”hei, mutta kyllähän mäkin pystyn jos toi kaveri pystyy ja mä hakkaan tuloksissa koko Suomen joukkueen ensi vuonna!”

Mainokset

2 kommenttia

  1. Ansku sanoo:

    Hienoa!!! Katotaan, jos saatais lähtemään Saarijärveltä ainakin yksi autollinen akkoja kisoja kattomaan. Mistähän vois kysellä milloin suomalaisia on lavalla, koska koko viikonlopuksi ei paikan päälle repeä.

  2. Boris Terzic sanoo:

    sounds exciting! Good luck.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: