Etusivu » rauta » Rebimiset

Rebimiset

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

 • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Oli hyvät kisat eilen, paljon uusia tekijöitä ja hyviä tuloksia. Ei tullut ennätystä omalla kohdalla mutta tekniikka oli ihan ok, parempi kuin Liedossa keväällä. Nyt on jotenkin takki ihan tyhjä, kai sitä tuli taas jännitettyä tuomarikoulutusta ja kisoja sen verran että vei hieman energiaa 🙂

Tässä pari videokoostetta (kiitos kuvaajalle!)

Olen nyt käynyt 4 vuotta kahvakuulakisoissa eri puolilla. Tuo oli ehkä kahdeskymmenesviides kerta tai jotain sellaista, vaikea sanoa. Joka tapauksessa, yhä aina pistää miettimään kun kohtaa ihmisiä, jotka sanovat että eivät ole vielä valmiita kisaamaan mutta treenaavaat vähän himassa ja jos vaikka sitten joskus. Voin kertoa ettei koskaan olekaan valmis (ainakaan mä en ole koskaan ollut siinä tilanteessa), ja sitä ei kannata odotella. Eilenkin lavalla oli porukkaa, joilla oli kuulatreenejä takana ehkä kourallinen ja hyvin vetivät. Lavalle siis rohkeasti! 🙂

Mainokset

6 kommenttia

 1. Anu sanoo:

  Voin sanoa, että sen kourallisen treenien jälkeen ei yhtään harmita, et nousi lavalle. Oli tosi mukavaa. Ja voi suositella kenelle vaan. Itteänsä vastaanhan siellä kisataan. Jos omat taidot ja kunto sitten riittää kisaamaan muitakin vastaan niin parempi vaan! =) Kaikki vaan rohkeasti mukaan kisoihin.

  • Marko Suomi sanoo:

   Varmaan tuolla tavalla suinpäin sekaan hyppäämisellä (ei paljoa treeniä takana) ei edes ehdi miettiä liikaa. Näin olen itse tehnyt, koska olen muuten kyllä kova jännittämään 🙂

 2. Anna-Liisa Haataja sanoo:

  Siis voiko tehdä pienemmällä kuin 16kg. Vai riippuuko se paino kisoista? 10min 16kg:lla on vielä pitkä matka mutta, jos kasilla saa tehdä niin….

  • Marko Suomi sanoo:

   Riippuu ihan kisoista ja niiden järjestäjästä. Arvokisat on aina oma lukunsa mutta muuten voi olla käytössä mitä painoja tahansa. Kannattaakin selvittää itselleen säännöllisesti mikä on oma maksimitulos 8kg:lla, 10kg:lla 12kg:lla jne., sen perusteella tietää aina sitten mitä pitää kehittää. Mun mielestä kannattaa lähteä alkuun sillä millä tekniikka jotenkin pysyy kasassa ja katsoo sitten miten sujuu.

 3. Anna-Liisa Haataja sanoo:

  Ok. Kyllähän tuo mahdollisuus kisata myös 8kg tai 12kg kuulalla madaltaisi kynnystä saada kisaajia mukaan. Ja sitä kautta ehkä enemmän porukkaa innostumaan ihan kunnon GS:sta.

  • Marko Suomi sanoo:

   Kyllä, pääsee pienellä kynnyksellä testaamaan ja näkee pitääkö touhusta. Fakta on kuitenkin se että harva nainen on pystymetsästä kypsä tekemään 16kg:lla pitkää ja laadukasta sarjaa, kuten harva mieskään 24kg:lla.

   Esim. jos ottaa kaveriporukalla testipäiviä 5min – 10min sarjoja eri painoilla, pääsee aika hyvin perille mistä on kyse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: