Etusivu » opetus » Oppia opistolta

Oppia opistolta

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Ensi kuussa pääsen kokeilemaan uutta juttua, nimittän kurssin vetämistä Hyvinkään Opistolla (entiseltä nimeltään kansalaisopisto). Ei niin kovinkaan yllättäen aiheena on kahvakuulaharjoittelu 🙂 Tuossa alla linkin takana tiedot mutta tiivistettynä kyseessä 4 puolentoista tunnin sessiota, joissa opetellaan perusteet nostamisesta kuulilla. Porukkaa otetaan maksimissaan 15 ja ilmottautumiset ovat ensi viikolla.

http://www.hyvinkaa.fi/Opetus-ja-koulutus/HyvinkaanOpisto/Kurssitarjonta/Tanssi-ja-liikunta/#kahva

Odotan tuota kovasti, vaikka kursseja on tullut vedettyä monenlaisia niin ei vielä kertaakaan tuollaista vastaavaa monen kerran kokonaisuutta mutta uskon että tuo on hyvä tapa oppia koska juttua pääsee kertaamaan usein ja pieni ryhmä varmistaa että ehtii kaikkia neuvomaan.

Ajattelin itsekin mennä opistolle parille kurssille syksyllä, esiintymistaitokurssille ja ehkä myös Asahiin. Esiintyminen ja ihmisten edessä puhuminen on pirullisen vaikeaa sekä jännittävää mutta siksi varmaan hakeudunkin sellaisiin tilanteisiin että oppisin paremmaksi siinä. Nyt oikeastaan tuo kuulan nostelu on sinänsä ”helppoa” fyysiseltä osaltaan mutta oleellisen tiedon välittäminen toisille niin että he ymmärtäisivät miksi mitäkin tehdään on haastavaa. Kun jotain on tehnyt kauan, monet asiat alkavat tuntua itsestään selviltä, eikä niitä aina muista kertoa vaikka siitä olisikin kuulijalle hyötyä. Mutta, tämä koulutustouhu tai koko elämä on jatkuvaa oppimista, eikö?

Mainokset

2 kommenttia

  1. markeltha sanoo:

    Very good way of spreading the kettlebell training!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: