Etusivu » artikkelit » Ajatuksia juhannukseksi

Ajatuksia juhannukseksi

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Koska itsellä ei ole hirveästi mielessä, laitetaan linkkejä muiden ideioihin ja teksteihin 🙂

Jan Tilles eli Fightsportin päätoimittaja kertoo painavaa asiaa lajien tiedottamisesta: Päät ulos perseistä

”Suomessa arvostellaan aina isoon ääneen sitä kun markkinat ovat niin pienet ja ei ole resursseja ym. ym. Onhan se myös niin mutta valitettavan usein me suomalaiset pidämme nämä ympyrät pieninä. Aina luotetaan sokeasti siihen, että kyllä tää tästä ja puskaradio on se paras tapa… ja kyllä ne tänne löytää. Sori, maailma on muuttunut ja on aika herätä. Miksi voi miksi meille on aina niin tärkeää pitää kynttilää vakan alla?”

Virkistymisestä ja extremen tarpeesta Vähemmän on enemmän – blogi: Virkistyspäiviä ja ”virkistys”päiviä

”Pieni luontoretki ei aikaisemmissa työpaikoissani olisi tullut kyseeseen. Ihmiset eivät olisi pystyneet irrottautumaan työasioistaan eivätkä olemaan läsnä. He olisivat vaatineet actionia. Nämä olivat niitä tyyppejä, jotka painoivat duunia aamusta iltaan ja öisinkin, irrottautuivat stressaavista työasioista rankoilla yksilölajeilla kuten maratonjuoksulla tai punttisalitreenillä, ja virkistyspäivä merkitsi aivojen nollaamista alkoholin keinoin. Koska elämä oli tyhjää, huippukokemuksia metsästettiin pettämällä.”

Kaikki ovat Facebookissa mutta mitä saadaan oikeasti aikaiseksi näillä uusilla välineillä? Uusi kultakausi: Saako sosiaalisella medialla aikaan asioita?

”Onko somen avulla mobilisoitu joukkoliike, jolla on saatu korjattua päiväkodin aita, kehitetty merkittävä tuote tai korjattu yhteiskunnallinen vääryys? Oletko itse ollut mukana muutosprosessissa, jossa sosiaalisella medialla on ollut merkittävä rooli, tai tiedätkö sellaisesta?”

Kukka Laakso, joka on suomalaisista kahvakuulaohjaajista Kaikkosen Arin lisäksi omassa arvostusasteikossani korkeimmalla, tilittää perustekemisen tärkeydestä: Sinä saatanan kone älä hyydy.
Allekirjoitan tuon täysin ja opetan samoista lähtökohdista itsekin ja syy miksi näitä kahta henkilöä arvostankin liittyy siihen että heitä yhdistää perusteiden tärkeyden ymmärrys, kyky tehdä niitä itse hyvin korkealla tasolla ja kyky opettaa niitä eteenpäin muille. Harjoittelun arvo ei mielestäni tule kikkailusta vaan oleellisen tajuamisesta ja sen tekemisestä, siinä mielessä peruskuntoilijallakin on mun mielestä syytä olla kuin urheilija eli käyttää se vähä aika treenaamiseen niin että siitä on aidosti hyötyä.

”Opetan sitä, mitä itse teen, mihin uskon ja mitä tekisin vaikka en kilpailisikaan. Perusliikkeisiin: yksinkertaisiin, isoihin, monipuolisiin. Eli ihan puhtaasti fitness- eli kuntoilumielessä, samoilla kuvioilla mennään. Ei toki ihan samoilla, mutta pohjimmiltaan.

Huomaan myös, että tätä odotetaan nykyään aina vaan enemmän ja enemmän. Onneksi! Nimittäin sitten kun peruskuvion taitaa ja hallitsee, tarviikin enää odottaa että maailma aukeaa.”

Ja vielä Ajattelun ammattilaiselta 5 yksinkertaista askelta hyvään elämään

Tuossa lukemista. Hyvää juhannusta, älä huku.

Mainokset

1 kommentti

  1. kukkal sanoo:

    Kiitos Marko! 🙂 Hieno lopetus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: