Etusivu » artikkelit » Vakavaa leikkiä koko treeni

Vakavaa leikkiä koko treeni

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Alla Anne Rongas kirjoittaa mielestäni tärkeästä aiheesta. Treeniinkin voi suhtautua monella tavalla, joko niin että ne kaikki numerot ja kilot ovat tosi vakavia asioita tai niin että vähän leikkii sillä fysiikallaan ja kokeilee uusia asioita. Ja näitä voi yhdistellä. Arvostan itse tosi paljon pioneereja, jotka uskaltavat hieman kokeilla ajatella leikkimielisesti ja kokeilla uusia tuulia, sillä muuten olisi aika tylsää.

Heittäytymisestä erilaisiin ”noloihin” tilanteisiin (mun tapauksessa kilpailemiseen ja kuulaopettamiseen) olen itsekin saanut todella paljon sekä hienoja kokemusia että ystäviä. Ja vaikka aina ei olekaan mennyt putkeen, en ole silti katunut näitä tilanteita vaan päinvastoin oppinut paljon. Olen luonteeltani arka kokeilemaan uutta mutta joissain tapauksissa tahto on ollut niin suuri että en ole välittänyt siitä. 🙂

http://opeblogi.blogspot.com/2010/04/uskallatko-innostua-opeblogin-bloggaus.html

”Innostuminen herättää kahtalaisia tunteita. Joidenkin mielestä on ihanaa, että maailmassa on innostuvia ihmisiä ja innostus tarttuu. Joidenkin mielestä innostuvat hörhöt ovat rasittavia ja lapsellisia. Innostuminen lienee kytköksissä ihmisen temperamenttiin. Jotkut ovat hitaasti lämpiäviä ja tämä ominaisuus on biologinen. Hitaasti lämpiävä ja nopeasti innostuva voivat oppia sietämään toisiaan. Heistä voi tulla myös hyvä pari, kun vain osataan ylittää ensimmäisten tunnereaktioitten raja-aidat.

Meillä suomalaisilla on voimakas konsensushakuisuus. Pelkäämme eriseuraisuutta ja vääriä mielipiteitä. Pienen rajakansan kulttuurihistoria on ollut sopeutumista vallitseviin oloihin. Hämmästyttävää on, miten sitkeässä erilaisuuden pelko elää, mutta Suomi ei tietenkään ole tässä yksin. Suvaitsemattomuudesta näyttää tulleen jopa ihmisten välisen vuorovaikutuksen valtavirtaa. Brändeillä vahvistetaan eroja meidän ja muiden välille. Ääriliikkeille löytyy aina vain sijaa.

Yksimielinen hillitty ja hallittu, hyvin fokusoitu ja tarkkaan konseptoitu ei raivaa sivupolkuja. Vakavasti otettavat toimijat eivät kokeile asioita, joissa erehtyminen on onnistumista todennäköisempää. Yhteisön kannalta on kuitenkin eduksi, että epätodennäköisiäkin suuntia kokeillaan.”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: