Etusivu » opetus » Opetuskeskitys

Opetuskeskitys

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

  • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Mietin sellaista että nyt on hyvä aika keskittää hieman kahvakuulaopetustoimintaa. Suunnittelin että Ryhdin ilmaisten treenien (http://ryhti.wordpress.com) ja sen puitteissa tulevien leirien lisäksi vetäisin jatkossa tilausleirejä ja -tunteja enimmäkseen tuossa samassa puistossa. Siis toki mikäli asiakas on valmis sinne tulemaan 🙂

Päätin vain että ainakin kevään, kesän ja syksyn ajaksi reissaaminen eri puolella kuulakasan kanssa saa riittää mulle, vaikka se sinänsä kivaa onkin.

Oikeastaan, pääviestinä sellaista että jos joku siellä kaipaa kahvakuulaan tutustumista tai vastaavaa, heitän tässä kutsun tulla Ryhdin treeneihin kokeilemaan minkälaista kahvakuulaharjoittelu on. Ei maksa mitään, näkee muiden tekevän ja pääsee itse kokeilemaan.

Jos sitten haluat vaikka nyt työporukalle jonkun yksityissession, sekin onnistuu tarvittaessa tuolla samassa puistossa, ei tietenkään enää ilmaiseksi 🙂

Olen aika täpinöissäni kokonaisuutena tuosta ulkotreenikuviosta. Se mahdollistaa todella pienellä kynnyksellä monipuolisen treenin, voi tehdä ihan peruskuulailua tai gs:ää tai mitä vaan ristiinkuntoilua 🙂 Miksi oikeastaan ollenkaan treenata sisällä, ainakin näin konttorirotan näkökulmasta siellä tulee oltua muutenkin ihan liikaa? Kaikki pihalle!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: