Etusivu » rauta » Wellnessbisnes jyllää

Wellnessbisnes jyllää

RSS FB:ssä ”tapahtuu”

 • On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.

Flickr-kuvat

Mainokset

Mietteitä tästä?

Tuossa on esimerkki siitä miten ei kannata tehdä tempausta. Tuo saattaa onnistua jollain 4kg painolla mutta siinä se.

Harmi ettei näillä ”isoilla nimillä” ole intressejä perehtyä välineen oikeaoppiseen käyttöön. Olen sanonut tämän ennenkin varmaan tuhat kertaa, ja joo, olen negatiivinen mutta mun mielestä mainstream fitness -business on erittäin kaukana aidosta hyvinvoinnista liikkeen kautta. Kyseessä näyttää olevan lähinnä uusien kulloinkin muodissa olevien tuotteiden myyminen, kun terveyden ja hyvinvoinnin kannalta ihmisten pitäisi ostamisen sijaan opetella käyttämään omaa kehoaan ja sitten ehkä jotain paria hyvää välinettä tarpeen mukaan, siis IMO. Mutta, näin ei saa sanoa koska onhan parempi ”että tekee edes jotain”. 🙂

Aluksi ajattelin että on hyvä kun tällaiset tunnetut merkit ottavat kahvakuulan valikoimaansa mutta homma toimii varmasti vain silloin jos ne vaivautuvat ottamaan selvää perusasioista. Tällaisesta mielestäni hyvästä tavasta toimia oli mielestäni Tuomon DVD ja ns. ”prisman kuula”, eli ei se mahdotonta ole.

Mutta, tuollainen toiminta on tuttua jo vanhan kunnon tv-shopin kautta, eikä siitä ehkä kannata paria naurua enempää välittää. Onneksi on mahdollisuus opettaa kuulatreeniä eteenpäin itse, ja näin vaikuttaa siihen ainakin omasta mielestä positiivisesti.

Mainokset

4 kommenttia

 1. Susanna sanoo:

  Minusta on tosi ikävää että ei perehdytä kunnolla. Tv-shop on kuitenkin eri asia, esim Gymstick on sen verran iso merkki ja sitä myydään laajalti, että kyllä pitäisi olla perusasiat kohdillaan. Miten järkevää tässäkin yhteydessä olisi tehdä yhteistyötä! Ajattele esim että Gymstick maksaisi x-määrän tuosta kahvakuula aloitusoppaasta, jotta saisivat printata sitä tuotteen mukaan -tulisi hyvä ohje ja kaikki olisivat varmasti tyytyväisiä. Pyörää ei aina tarttis keksiä uudelleen, eikä jokaisen tarvi tehdä omiin nimiinsä (huonosti) samaa asiaa minkä joku toinen on jo tehnyt (hyvin).

 2. marks sanoo:

  Niin, kyllä se tuntuu jotenkin itsestään selvältä että jos haluaisin vaikka lähteä tekemään virkkaamisesta DVD:tä, niin kävisin jonkun oikeasti virkkaamista osaavan opissa 🙂 Ihan perusjuttu. Ja maailmassa on paljon ihmisiä, jotka ymmärtävät ihan hyvin mistä kahvakuulan nostamisessa on kyse, ei se niin vaikeaa kuitenkaan ole. Muutama perusasia haltuun ja siinä se.

 3. Susanna sanoo:

  Näinpä 🙂 Tosin löytyy noita opuksia virkkauksestakin missä tehdään vähän sinne päin, mutta siinä ei sentään leikitä kenenkään terveydellä.

  Jillian Michaelsin kettlebell-dvd vissiin ilmestyi jo tai ilmestyy kohta jenkeissä, ja siitä luin jostain kuulablogissa, että siinä tehdään kans sellaisia virheitä kuulan kanssa, että voi oikeasti käydä huonosti. Kurjaa jos näin on, Jillian on mun suosikki 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Arkistot

%d bloggers like this: